Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Τι σηματοδοτεί η εκπαραθύρωση από το Δ.Σ. της Τράπεζας των δύο Θανάσηδων ;

Τελικά, με το να λέγεσαι "Θανάσης", σε συνδυασμό με το να έχεις παρτίδες με την Attica bank, δεν παρέχει τα εχέγγυα σταθερότητας που θα ήθελες ...

φωτό από το http://mitarola.blogspot.com/2019/06/thread-no1.html
Κατά την προχθεσινή (22-7-2019) συνεδρίαση της Γ.Σ. των Μετόχων της Attica bank, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της τράπεζας, από το οποίο απουσιάζουν δύο ηχηρά ονόματα :

α) Εκείνο του Θανάση Σταθόπουλου, του κατά γενική ομολογία δολοπλόκου προέδρου εργαζομένων της τράπεζας Αττικής, για τον οποίο μπορούμε να θυμηθούμε μερικά από τα κατορθώματά του όταν θα διαβάσουμε το Ανοικτή επιστολή προς τους Μηχανικούς  όπου κατά την στιχομυθία με τον (αποβιώσαντα ελάχιστους μήνες μετά την κλήση του προς εμέ) Αθανάσιο Φιλιππίδη του ΤΣΜΕΔΕ μάθαμε όλοι μας πλέον πως, το 2015, ο Θανάσης Σταθόπουλος "έπεισε" τον Θανάση Φιλιππίδη για να συμφωνήσει να δοθούν από το Δημόσιο Ταμείο ΤΣΜΕΔΕ 380.000.000 €  στην Attica bank.


Β) Επίσης απουσιάζει από το Δ.Σ. και το όνομα του Θανάση Τσάδαρη. Του μέχρι τώρα αναπληρωτή δ/ντος συμβούλου της τράπεζας. Του ατόμου που καταγγέλθηκε ΜΑΖΙ με τον δ/ντα σύμβουλο Θεόδωρο Πανταλάκη, από τον ξηλωμένο πλέον (επειδή είπε σε παγκόσμια πρώτη είπε την αλήθεια), τέως πρόεδρο της τράπεζας, Παναγιώτη Ρουμελιώτη. 

Του Ρουμελιώτη που κατήγγειλε τους Τσάδαρη - Πανταλάκη ως άμεσα εμπλεκόμενους με τα δάνεια Καλογρίτσα, την μεταφορά των δανείων των κομμάτων σε funds κλπ (βλέπε σχετικό κείμενο και video στο Video 3 λεπτών. Ατασθαλίες στην Attica bank δια στόματος του προέδρου της. Η άγνοια του τραπεζίτη ΤΣΜΕΔΕ


Κατόπιν αυτών και επί της παρούσης, προστίθεται ένα ακόμη. Ο Θόδωρος Πανταλάκης καλά θα κάνει να ΜΗΝ αισθάνεται ασφαλής στη θεσούλα του αφού ο Αντώνης Βαρθολομαίος ΔΕΝ πήγε ως "υπαρχηγός" του Πανταλάκη, αλλά ως αντικαταστάτης του ! Κι αυτό, σύντομα θα φανεί !

Εκτίμηση ατόμων της αγοράς είναι ότι όλο αυτό το σκηνικό, παραπέμπει σε "άδειασμα" των Στουρναρόπαιδων από τον Στουρνάρα ή σε "ξεδόντιασμα" του Στουρνάρα. 
Ο καιρός θα δείξει. 


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Υστερόγραφα : 
  1. Θανάση, από καρδιάς θλίβομαι που δεν έχεις και κάποιον να του φτιάχνεις την γραβάτα. 
  2. Αλήθεια, πόσες ΚΑΘΑΡΕΣ τράπεζες θα είχαν φτιαχτεί με τα δισ € που έπεσαν στην Attica, αν δεν υπήρχε η εμμονή του Σταθόπουλου (και των Δραγασάκη, Σπίρτζη κλπ) για την "τράπεζα των Ταμείων" όπως ονομάζει την τράπεζα Αττικής από την οποία κερδίζει τον μισθουλάκο του ; Έχει μέλλον μια τράπεζα όπως η Αττικής που έχει 490 εκ. κεφάλαια εκ των οποίων τα 420 τα οφείλει σε ... αναβαλλόμενο φόρο ;
  3. Ειδικότερα για τον εργοδοτικό και πολλά άλλα ... συνδικαλιστή Θανάση Σταθόπουλο, όποιος έχει χρόνο και όρεξη, ας διαβάσει και τα κάτωθι :


Συνεχίζεται 
(με άλλους Θανάσηδες άραγε ; )         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου