Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Το γραφείο του τ. πρωθυπουργού Τσίπρα και ΟΛΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζαν για την τράπεζα. 268 λέξεις

Όλο και πιο έντονα πλέον οι του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας φτάσει την τράπεζα που είχαν ως όμηρο για πάνω από 10 χρόνια, την τρ. Αττικής, προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνισμό πως δεν γνώριζαν, δεν άκουσαν, δεν είδαν (... ξεχνώντας πως ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ στελέχη -του ΣΥΡΙΖΑ Δραγασάκης, Κατρούγκαλος, Πετρόπουλος, Μητρόπουλος, Σπίρτζης, Κοτζιάς και Τσουκαλάς) ήταν "σύμβουλοι" και "μπλογκάκιδες" της τρ. Αττικής, επί σειρά ετών !

ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ !

Προσωπικά κατέθεσα στο γραφείο πρωθυπουργού (Αλ6 Τ$ίπρα), στοιχεία για το σαθρό ... τραπεζικό έκτρωμα των Σημιτικών (που μετακόμισαν σύσσωμοι από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ) και έλαβα τον Αρ. Πρωτ :

 
Προσωπικά κατέθεσα στοιχεία στο γραφείο του υπ. Οικ/κών Γιάννη Βαρουφάκη (ανορθόγραφο τίποτα, το Γιάννης γράφεται με 2 "Ν") και έλαβα τον Αρ. Πρωτ :



Ίδιο κατέθεσα φάκελο και στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Νάντιας
Βαλαβάνη (που μετά πήγε στη ΛΑΕ) και έλαβα τον αρ. πρωτ : 




Ειδικά για την Βαλαβάνη και τον Βαρουβάκη, τονίζω τα εξής : 
Εκείνες τις ημέρες, όλα τα ΜΜΕ έπαιζαν στον Ελληνισμό το παραμύθι "δεν θα έλθουν οι της Τρόικα" (: θεσμούς που τους ονόμασαν οι οικτροί του ΣΥΡΙΖΑ).

ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ! 
Την ημέρα που πήγα στο γραφείο της Νάντιας Βαλαβάνη, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας, στο ασανσέρ συναντήθηκα με αγγλόγωνο νεαρό κοστουμάτο, με σακίδιο στην πλάτη, ευγενέστατο θα έλεγα, που μάλιστα μου παραχώρησε προτεραιότητα για να μπω στο ασανσέρ και ήταν ο νεαρότερος από τη συμμορία της μισητής Τρόικα.

Το αυτό έκανα, κατέθεσα στοιχεία και στο γραφείο της τ. προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και έλαβα τον Αρ. Πρωτ :


Όσα μου μετέφεραν, διαμήνυσαν και είπαν από το γραφείο του ... πρωθυπουργού, του Βαρουφάκη, της Βαλαβάνη και της Κωνσταντοπούλου, σε επόμενες αναρτήσεις.


Συνεχίζεται 


      Ξεκάθαρα πλέον
Γιώργος Θ. Κανελλάκης
(που σήμερα κλείνω 9 χρόνια απολυμένος από τη ΣΥΜΜΟΡΙΑ των Πολιτικών διωκτών μου, από την τράπεζα Αττικής και αφού πέρασα 106 φορές τα τελευταία μου 9 χρόνια, σε δικαστικά κτήρια).

Υ.γ. τι κατέθεσα στους ανωτέρω ; Μεταξύ των άλλων και όσα περιγράφονται στο : https://gkanellakis.blogspot.com/2018/01/black-payroll-attica-bank-oik-eis-sdoe-kivernisi-tsmede.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου