Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Τσάδαρης. Το στέλεχος της Attica bank που δεν μπορεί να το ξηλώσει κανείς. Γιατί άραγε ;



Upd 16-7-2020. έπρεπε να περάσουν 10 μήνες για να λάβουμε απαντήσεις στις απορίες μας. Βλέπε στο τέλος του παρόντος.

Την 9-9-2019 στην οικονομική σελίδα bankingnews δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο : Η Attica bank «καθαρίζει» τον Μπαχά (Νομικό Σύμβουλο) για να «κουκουλωθεί» το σκάνδαλο Καλογρίτσα – Για κακουργηματική απιστία ο Τσάδαρης (βλέπε εδώ).


Την 10-9-2019 στέλνει απαντητική επιστολή ο Τσάδαρης στο bankingnews (βλέπε εδώ), δυνάμει της οποίας δηλώνει προσβεβλημένος για το ύφος και τα λεγόμενα του bankingnews.

Όμως, ο Θανάσης Τσάδαρης "ξεχνά" να αναφερθεί στην έκθεση του Νομικού Συμβούλου Μάριου Μπαχά της Τράπεζας Αττικής δυνάμει της οποίας, αυτός μαζί με άλλους κρίνεται ως ο καθ'  ύλην αρμόδιος για την απώλεια ~100.000.000 € (σ.σ. 120+
εκ/ρια είναι τα χαμένα κεφάλαια κι όχι 100 εκ. €) από την Τράπεζα των Μηχανικών, που δόθηκαν ως (θαλασσο)δάνεια στον Καλογρίτσα. 

Τμήμα της γνωμοδότησης - επιστολής Μπαχά προς την διοίκηση της Attica bank, είναι το κατωτέρω και το πήραμε από τη σελίδα του bankingnews :




Σημ: σχετικό δημοσίευμα υπάρχει και στο mononews (κάνε κλικ εδώ).

Μήπως είναι ώρα η Δικαιοσύνη, χωρίς να αποδεχθεί την παραμικρή "πίεση" από πουθενά, να κάνει ότι οφείλει μιας και την Τράπεζα της διοικεί ένας πολλάκις υπόδικος (Θεόδωρος Πανταλάκης) και έχει στους κόλπους της μια δράκα από επίορκους και καθ΄ έξιν παρανομούντες ... υπαλλήλους ; 

Μηχανικοί, σας κλέβουν 100άρες εκατομμύρια κι εσείς ...
Πόσοι άλλοι θα ξηλωθούν (βλ. πρώην πρόεδρος της Attica bank, Παν. Ρουμελιώτης και Μάριος Μπαχάς, πρ. Νομικός Σύμβουλος της Τράπεζας), πόσοι ακόμη θα ξηλωθούν ΓΙΑ ΝΑ ... ΣΩΘΟΥΝ τα θαλασσοδάνεια (των 120+ εκ €) προς τον Καλογρίτσα και οι ελεγκτές του Δραγασάκη που ελέγχουν την Τράπεζα ; 


Ψαχτήρι


Σχόλιο
από τη στη σελίδα του bankingnes αυτή εδώ, "εξαφανίστηκε" στο κάτω της μέρος, η επιστολή Μπαχά προς την Ελληνική Δικαιοσύνη, τον ΔΣΑ και την ΤτΕ και, πλέον εμφανίζεται το κατωτέρω. 
Αν έχασαν την επιστολή Μπαχά,  ευχαρίστως να το αντιγράψουν από εμάς ... 




Upd 16-7-2020 Τσίπρας - Τσάδαρης - Μπαλαούρας στο Κουφονήσι, σε χαλαρές στιγμές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου