Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Λίγες ώρες πριν τις εκλογές, ορισμένοι (*), κοίταξαν να καθαγιάσουν την ... Τράπεζα ;

Πάνε 2-3 εβδομάδες από τότε που -προεκλογικά- συνέβη κάτι περίεργο για να είναι τυχαίο.

Και μιας και τύχη δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχουν συμπτώσεις, κάπου αλλού θα πρέπει να αναζητηθούν οι ενορχηστρωτές αυτής της "τύχης".




1. 21-6-2019


Ο πάλαι ποτέ βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος (που έφυγε από τους ΑΝΕΛ αφού ψήφισε το Γ' Μνημόνιο) έβγαλε την 21-6-2019 μέσα από το blog Υπέρβαση (βλέπε εδώ) του Κυριάκου Τόμπρα (που διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ μετά από την βίαιη και άνανδρη επίθεσή του σε γυναίκα βλέπε εδώ) μια "ενημέρωση" σύμφωνα με την οποία "ΕΤΣΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ATTICA BANK, ΠΑΣΟΚ+ΝΔ !!!

Ο Νικολόπουλος, προφανώς, ΔΕΝ γνωρίζει ούτε τα στοιχειώδη της Τραπεζικής αφού, αν ήξερε δε θα έλεγε τέτοιες ανοησίες καθώς, όταν εκχωρείται μια Σύμβαση σε μια τράπεζα, το αρμόδιο τμήμα του Καταστήματος ή της Διοίκησης της Τράπεζας, οφείλει να επικοινωνήσει με τον συμβαλλόμενο στην Σύμβαση και να τον ρωτήσει ΑΝ έχει εκχωρηθεί κάπου αλλού η σύμβαση του αυτή (με τον αντισυμβαλλόμενο που την ενεχυράζει).

Για την Ιστορία, ο Κυριάκος Τόμπρας σύμφωνα με τα ΜΜΕ ήταν ιδιοκτήτης  της Astra Ασφαλιστική που, ενώ ο Τόμπρας ενημέρωνε τους ασφαλισμένους πως η εταιρεία του πάει καλά (βλέπε εδώ) ελάχιστο καιρό μετά, η ασφαλιστική του έκλεισε (βλέπε εδώ).




2. 23-6-2019
Συμπτωματικά (;;) 2 μέρες μετά την ... γνωμοδότηση Νικολόπουλου και με αφορμή τον θάνατο του Ταμία του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου,  κάνει την εμφάνισή του κι ένας άλλος.

Ο Άρης Σπίνος που, μέσα από το μπατριωτικό του blog edolio βλέπε εδώ) "γνωμοδοτεί" αναφορικά με τα δάνεια προς τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πως : " Μετά το θάνατό του βέβαια το δικαστήριο θα παύσει την ποινική δίωξη εις βάρος του και το ίδιο θα γίνει και για την κατηγορία που του αποδόθηκε τον περασμένο Μάρτιο τόσο στον ίδιο όσο και σε άλλα πρόσωπα που υπήρξαν υπεύθυνοι οικονομικών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τις δανειοδοτήσεις των δύο κομμάτων την περίοδο 2000-2011". Αθωώνοντας, ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος, εμμέσως πλην σαφώς και τα στελέχη της Attica bank,  ...

Κι εδώ, για την Ιστορία, ο Σπίνος διατείνεται πως θα ξεκινήσει την έκδοση της εφημερίδας Ακρόπολις που πρώτα ανήκε στον Μαυρίκο, που το ΙΧ του Μαυρίκου πήρε φωτιά και κάηκε μαζί του, 2 μέρες πριν πάει (ο Μαυρίκος) να δώσει κατάθεση στην Εισαγγελία για την υπόθεση "εκβιαστές δημοσιογράφοι και δάνεια σε Καλογρίτσες", της Attica bank.
 

3. 27-6-2019
Όμως, το παράδοξο των συμπτώσεων όπου "κάποιοι" σπεύδουν να αθωώσουν, να απαλλάξουν, να καθησυχάσουν  τα στελέχη της attica bank (που στην καλύτερη μοίραζαν εκατοντάδες εκ/ρια € σε "ημετέρους") δεν σταματά εδώ καθώς έρχεται ένα από τα trol του ΣΥΡΙΖΑ, το fmvoice που, την 27-6-2019 πιστοποιεί (βλέπε εδώ) ως άλλος Μάντης Κάλχας πως "Ούτε τη διοίκηση της Attica Bank, δεν πρόκειται να αγγίξει ο Κυριάκος…)             

Εντυπωσιακές συμπτώσεις να πούμε ή αγωνιώδης προσπάθεια δημιουργίας λήθης από μια κουστωδία για μια ... τράπεζα που στηρίζεται ΜΟΝΟ στην Κρατική συνδρομή των Δημόσιων Ταμείων ΕΦΚΑ - ΤΣΜΕΔΕ - ΤΜΕΔΕ ;


Αλήθεια, αυτή η δίκη των Τραπεζιτών πότε θα αρχίσει ;
Τραπεζιτών και στελεχών τους που μοίραζαν δις, λες και τα έφεραν από το σπίτι τους, σε "φίλα κείμενους", σε κατασκευαστές και σε άτομα που δεν θα έπρεπε να περνάνε ούτε στο πεζοδρόμια μιας Τράπεζας.
Λες να πάρει καμία ... 4ετία σαν την δίκη των Ναζιστών της Χ.Α. ;



Γιώργος Θ. Κανελλάκης
   τηλ : 6977-913-924
Παράνομα και αντικαταστατικά απολυμένος από την Attica bank και επί 8 έτη, 5 μήνες και 21 ημέρες στα δικαστήρια με μια συμμορία.

Υπόμνημα
* οικονομοτέτοιοι, χάβγουλα, μπατριώτες και ΣΥΡΙΖΟτρολς, όλοι μαζί αντάμα, αρκεί να σωθούν όσοι κατέστρεψαν Ταμεία και Κοινωνία (στο μέτρο που τους αναλογούσε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου