Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Νικήτα Κακλαμάνη γειά χαρά.


Νικήτα, ήταν Μάιος του 2017 όταν κατέθετες ερώτηση για την ... πώληση θαλασσοδανείων και μερικών ακόμη για ξεκάρφωμα δανείων από την τράπεζα Αττικής σε funds, ερωτώντας τα αυτονόητα.

Τότε Νικήτα ήσουν στην αντιπολίτευση. Τώρα όμως είσαι στην κυβέρνηση και ακούγεται ότι θα είσαι πάλι στο προεδρείο της Βουλής.  
Πες μου λοιπόν αν θες, τι προτίθεσαι να κάνεις για όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚομάγαζο (aka ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) ... τραπεζικό "μαγαζί" επί σειρά δεκαετιών ;




Ειδικά σήμερα Νικήτα αυτός εδώ  λέει πως το ... fund που αγόρασε τα δάνεια από την Attica bank, αδυνατεί να πληρώσει στην τράπεζα όσα οφείλει. 
Δηλαδή Νικήτα, τώρα, θα ... επιστρέψουν τα δάνεια στην Αττικής ; Θα αλλάξουν ισολογισμοί και κιτάπια ;

Νικήτα, ΑΝ το συγκεκριμένο "μαγαζί" δεν ανήκε στο ΠΑΣΟΚ, κι ΑΝ ένας
φτωχοδιάβολος μικρό-μαγαζάτορας έκανε το 1/1000 εξ όσων κάνει η Attica bank, θα είχε κλείσει ; 

Θα είχε πάει σούπητος μέσα ο επιχειρηματίας ; Θα είχε μπει Επίτροπος - ελεγκτές μέσα στην εταιρεία για ελέγχους αν ήταν μεγάλη επιχείρηση ;

Βλέπεις Νικήτα ; Για τον Θανάση Τσάδαρη που ζητείται η παραίτησή του κι εκείνος δεν το κουνάει ρούπι, δε σου μιλώ καθώς δεν πρωτοτυπεί αφού προ 20+ ετών τα ίδια είχε κάνει και ο τότε αφεντικός της Αγροτικής Τράπεζας, ο Δημήτρης Κανελλόπουλος. 

Ο άνθρωπος που μετέτρεψε την ΑΤΕ από Τράπεζα της Αγροτιάς σε εμπορική Τράπεζα (και την έκλεισε ο Θόδωρας Πανταλάκης, που επίσης είναι στην τράπεζα Αττικής και που επίσης δεν λέει να ξεκολλήσει από τη -ασυλία- της θεσούλας του). 

Ο Κανελλόπουλος ο πατέρας (αν δεν κάνω λάθος) του μεγαλοδικηγόρου Νικόλα Κανελλόπουλου του ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρου της αιχμής του δόρατος της Attica σε βάρος μου. Του Χρήστου Μάραντου. Που σύμφωνα με  τον ίδιον "η τράπεζα του είπε να βάλει αυτόν ως δικηγόρο του εναντίον μου και εκείνη θα τον πλήρωνε". 
Όμως όπως είπε και ο Μάραντος, τον άδειασαν. Μόνο την πρώτη δίκη του πλήρωσαν. Μετά ...

Ξέρεις κάτι Νικήτα ; Έχω αδιάψευστους μάρτυρες για ότι λέω. 


Γιώργος Θ. Κανελλάκης
     Τηλ : 6977-913-924
Παρανόμως και αντικαταστατικώς απολυμένος από την attica bank και επί 8 έτη, 5 μήνες και 29 μέρες στα δικαστήρια με τους ... επαγγελματίες που είχαν ως στελέχη οι τραπεζίτες της ! (Το ΤΣΜΕΔΕ που το ξεζούμισαν) !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου