Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Πως θάβεις μια ανεπιθύμητη μήνυση (όταν έχεις τα "κονέ")

Που λες φίλε μου, πες πως κάνεις 2 καταγγελίες για εισφοροδιαφυγή, φοροδιαφυγή και διασπάθιση Δημοσίου χρήματος, για ποσό τόσο μεγάλο που ξεπερνά κάθε φαντασία. Ας πούμε λοιπόν πως οι καταγγελίες ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ  (;;;;) χάνονται ! Και οι δύο !!!! Και Σε δύο διαφορετικές υπηρεσίες και οι  δύο !!!!  και για αυτό, επιθυμώντας να διασφαλίσεις το Δημόσιο χρήμα καταθέτεις μήνυση (ας πούμε την 1163) με "σχετικά" τις δύο καταγγελίες.

Μετάαααα βρίσκονται οι καταγγελίες και αφού βρεθούν "Κάποιος" συνδυάζει την μήνυση με κάποια άλλη μήνυση (ας πούμε την 976) . Και αφού τις συνδυάσει  (γιατί άραγε να το έκανε αυτό ;;;;) τότε έρχεται ΚΑΠΟΙΟΣ άλλος  και ΚΡΙΝΕΙ : "δεν υπάρχει συνάφεια" και τις διαχωρίζει. 

Τότε, ο Πρώτος τις συνδυάζει εκ νέου και τις βάζει στο αρχείο με αιτιολογία : κατ' άρθρον 43 !! Δηλαδή : 1 άγνωστοι δράστες 2. δε συνίσταται αδίκημα.

ΕΚΕΙ πλέον σου έρχεται η απορία : είναι άγνωστη μια επιχείρηση με μια 100άρα καταστήματα και με τακτή έδρα ή δεν αποτελούν οικονομικά εγκλήματα τα ανωτέρω περιγραφόμενα ;

Γιώργος  Θ. Κανελλάκης

Επιστρέφω ... μάγκες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου