Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Θυμήσου ποίοι άλλοι ήθελαν Συνταγματική ... αναθεώρηση και "το πείραμα του κουτιού"


Υπότιτλος :  Θες Συνταγματική Αναθεώρηση  ; Και ποιοι θα την κάνουν ; Το "παλάτι" και οι χουντικοί Μερκελικοί γερμανόδουλοι απατεώνες του ; Οι yesmen της ναζιστικής Ε.Ε. ;


Σύμφωνα με το εξαιρετικό κείμενο - ανάλυση σκέψης του Καθηγητή Αστροφυσικής, και φιλοσόφου κατ΄ εμέ (και πολλούς άλλους) Δρ. Μάνου Δανέζη με τίτλο "το πείραμα του κουτιού"

"Επειδή , παρά περί του αντιθέτου αντίληψη του Δυτικού πολιτισμού, η κοινωνία των ανθρώπων παρουσιάζει τα ίδια χαρακτηριστικά με μια συλλογή μορίων, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι αν θέλουμε να καταλάβουμε τι  συμβαίνει γύρω μας,  στη διάρκεια μιας περιόδου όπως αυτή που διανύουμε σήμερα, θα πρέπει να βγούμε από το κουτί. Τότε θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε: 


α. Το σχέδιο το οποίο κατευθύνει  τους ανθρώπους- μόρια προς έναν τελικό σκοπό


β. Τον πειραματιστή που κατά το δοκούν ανάβει περισσότερο την θερμοκρασία του περιβάλλοντος των ανθρώπων –μορίων προκειμένου να κάνει όλο και πιο βίαιες τις συγκρούσεις μεταξύ τους". 

Έχοντας λοιπόν κατά νου τα ανωτέρω και ενθυμούμενοι πως την ίδια ... "αναθεώρηση" παρουσίαζαν πως ήθελαν και οι έτεροι γερμανόδουλοι Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαράς, Ευαγ. Βενιζέλος, Λ. Παπαδήμος, σκέψου ΜΗΠΩΣ στην πραγματικότητα θέλουν να σου αυξήσουν την πίεση -ώστε να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη και ηρεμία για όσα μας επιβάλουν αλλότριες δυνάμεις μέσω των εδώ υποτακτικών τους και μήπως (στην χειρότερη) επιτύχουν να περάσει η αλλαγή του Συντάγματος και έτσι ... φτάσουμε σε σημείο να ... λέμε "ορκίζομαι στο μνημόνιο" κάθε μέρα 3 φορές. Πριν και μετά το φαγητό ...

Ας σκεφτούμε επίσης, μιας και στα έχω ξαναπεί εδώ όπως τα έλεγαν και άλλοι στο ΠΑΛΑΙΟ olympia (πριν καταλήξει στο σημερινό βουρκώδες σημείο) πως, πετώντας σου ένα δόλωμα του στύλ : "θα μειώσουμε το (σ.σ. τζογαδόρικο) bonus" ή το "θα μειώσουμε του βο(υ)λευτές", στην πραγματικότητα σε φέρνουν σε ζέσης και πίεσης ώστε, να περάσει ... νέο ... Σύνταγμα όπου, το άρθρο 120 -δυνάμει του οποίου μια μέρα θα τιμωρηθούν αυστηρά οι πράκτορες που με απάτη και ψέματα πήραν την εξουσία-  θα εξαφανιστεί !!!! και όπου τα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ (με το σημερινό Σύνταγμα μνημόνια) θα ... Συνταγματοποιηθούν !!!!

Και έτσι, ότι δεν κατάφερε η σκατόφαρα των γερμανών σε 2 Παγκόσμιους Πολέμους, θα το καταφέρει τώρα.  Στον 3ο Παγκόσμιο που είναι οικονομικός Παγκόσμιο !!!


Θυμήσου λοιπόν και δες και τους διαχρονικά λαγούς τους !!!

Ο Παπανδρέου ήθελε την αλλαγή του Συντάγματος


Ο Παπαδήμος και το Βενιζέλος ήθελαν την αλλαγή του Συντάγματος



Δες και εδώ


Ο Σαμαράς ήθελε την αλλαγή του Συντάγματος


Οι λαγοί τους -διαχρονικά- θέλουν την αλλαγή του Συντάγματος, το 2016

Το 2010

το 2012


Δες και θυμήσου και το κατωτέρω και πάρε αποφάσεις !!!



Ο Κάμερον -που παραιτήθηκε- (φτύνοντας τους Τσίπρα - Καμμένο) έστω στο τέλος έδειξε πολιτική μπέσα και τιμή. ΟΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου