Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας ; Ντάξ ! Γελάσαμε και σήμερα.

Δε μου λες Καραμήτρο ; Διάβασες τα κατεβατά με τους οφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου ; Είδες πως έχουν μέσα κάποιες εταιρείες όπως η "Πειραϊκή Πατραϊκή", ή η "Ολυμπιακή Αεροπορία" ή ο -εξαφανισμένος- Κυριακίδης ;
Τα διάβασες εεε ; 

Δεν διάβασες όμως ... κάποια σημαντικά θέματα που πέρασαν στα "ψιλά". Παραδείγματος χάριν : Χάθηκε η "μάχη" για τη φέτα και τις ελιές Καλαμών - Οριστικά εκτός πλαισίου προστασίας. Πάπαλα Καραμήτρο μου το ΠΟΠ "ελιές Καλαμών". Πλέον -κάλλιστα- θα μπορείς να αγοράζεις "ελιές Καλαμών" από το Τζιμπουτί, από την Γουαδαλαχάρη ή από το Τατζικιστάν. 

Δε σου φτάνει αυτό ; Ε, τι να σε κάνω ; Άραξε στο κρεβάτι, δες τον Καμπουράκη στο Μega, άκουσε τον Ρουβά και ΜΗ μάθεις για το "Κούρεμα δόσεων, μείωση επιτοκίου, επιμήκυνση αποπληρωμής αλλά και μπόνους για τους συνεπείς δανειολήπτες περιλαμβάνουν οι
ρυθμίσεις του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για τα στεγαστικά των δημοσίων υπάλληλων".

Τι θα μου πεις τώρα ; Πως το Σύνταγμα μιλάει για ΙΣΟΤΗΤΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ κλπ κλπ ; χαχαχα Ε, όχι και ίσος εσύ Καραμήτρο μου με τους Δημόσιους Υπαλλήλους !!! 
Ο κομματικός στρατός προέχει και τα συμφέροντα των ξένων μετράνε. ΕΣΥ ... στον "τάκο" !

Στον τάκο όπου, τα μνημόνια έγιναν "συμφωνίες" και οι τοκογλύφοι "θεσμοί". Εκεί Καραμήτρο, για να μάθεις να πιστεύεις πως ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι κάτι άλλο από τους προδότες ΓΑΠ, Σαμαρά κλπ κλπ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου