Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Γαμβρίλη μας λείπεις. Το ξέρεις. Γι αυτό δεν φεύγεις ;

Γιάννη Γαμβρίλη σου 'πα και προχθές πως μας λείπεις. Εδώ στο "7,4 εκ euro, με ψευδείς βεβαιώσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από την Attica bank. Γαμβρίλη μας λείπεις". Και εσύ προφανώς, ως ξηγημένο παλικάρι, μας άκουσες όλους όσους σε λατρέψαμε και σε αποζητούμε και δε φεύγεις με τίποτα. Και ας λέει ο Αντωνόπουλος.

Όμως Γιάννη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε ονομάτισε. Και το έκανε η εις διπλούν μάλιστα. Αναρωτιέμαι. Δε θες να φύγεις γιατί δεν έχεις τι να κάνεις στο σπίτι και βαριέσαι ή σε θέλουν "κοντά" για να βρεις κάτι να ... κάνεις μιλώντας για δάνεια και γενικότερα, πιστοδοτήσεις σε
κόμματα, σε ΜΜΕ κλπ ; Αρχίζοντας από εκείνα τα "λιανά", τα 7,5 εκ/ρια euro σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.



Διαβάζω δε, εδώ στο "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τον ξήλωσαν από Πρόεδρο της Τράπεζας Αττικής αλλά αυτός ...δεν φεύγει. Γιατί;; και μεταφέρω "... Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι αναζητά διακαώς θέση για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ειδικός σύμβουλος ή ως επίτιμος πρόεδρος. (σ.σ. και συνεχίζει)  Για αυτό τον λόγο επέσπευσε την εγκατάσταση του σε γραφείο της τράπεζας στην οδό Φιλελλήνων χωρίς να υπάρχει όπως φαίνεται συγκεκριμένη απόφαση του ΔΣ. Για την πιο γρήγορη και τελεσφόρα απόδοση του απεφάσισε, πάλι χωρίς απόφαση του ΔΣ. να τον συνοδεύσουν η παλαιά γραμματέας του στην Τράπεζα όπως επίσης και ο συνταξιούχος οδηγός του ...".

Και τώρα που το σκέφτομαι. Δε λείπεις μόνο σε μένα Γιάννη. Λογικά θα λείπεις και στον Αδαμάντιο. Τον δικηγόρο από το γραφείο του Μαντζουράνη που έχετε ορίσει να είναι δικηγόρος σε βάρος μου. Μου κατηγορούμε για συκοφαντική δυσφήμηση της Attica. Που είχε σελίδα - και πλέον δεν έχει - στο facebook. Και όταν είχε, προωθούσε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας, στο προφίλ του.


Ναι. Στον αδάμαντα Αδαμάντιο που μου λεγε (παρουσία κόσμου)   ... λόγια ... αγάπης. Έξω από το κτίριο 13 της Ευελπίδων. Αλλά από ότι μου θύμισε φίλος, συνήθιζε να μιλάει έτσι και για άλλους :
Αδαμάντιε, ξανάνοιξε το προφίλ σου. Ή ξεμπλόκαρε με. Θέλω να σε ρωτήσω μάστορα αν ο τρόπος ομιλίας και έκφρασης αυτός, είναι μέσα στην εξεταστέα ύλη της Νομικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου