Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ο εξολοθρευτής που κατέστρεψε 3 Ασφαλιστικά Ταμεία, 1 ΔΕΚΟ και 1150 εργαζόμενους

upd. Πλέον όλα είναι ξεκάθαρα. Όχι μόνο στους μη γνωρίζοντες αλλά ακόμη και στους πλέον καλόβουλους ή/και επιφυλακτικούς κριτές ή/και ακόμη και στους πονηρά σκεπτόμενους. Ειδικά αυτοί οι τελευταίοι, δεν μπορούν να αντιπροτάξουν τον παραμικρό ενδοιασμό - επιφύλαξη για το ποιος κατέστρεψε τα Ταμεία και τους Εργαζόμενους και τους Συνταξιούχους. Και αυτό μιας και τα προ 2 ετών τοποθετημένα κεφάλαια σε μετοχές, έγιναν φύλλο και φτερό ...

Ο εξολοθρευτής, το άτομο που με τις διασυνδέσεις του στην Βουλή, (από Σημίτη και Βενιζέλο μέχρι Καμμένο και Σύριζα και από Στουρνάρα μέχρι Προβόπουλο) προκάλεσε μέσα σε δύο έτη τρομακτική απώλεια χρηματικών ποσών. Αναλυτικότερα, 
  • η ΔΕΚΟ ΕΥΔΑΠ αγόρασε με 20.000.000 € μετοχές της Αττικής στα 30 cents που σήμερα αξίζουν 1.833.000 €. Απώλεια : 18,2 εκατομμύρια €.
  • Το Ταμείο Τραπεζοϋπαλλήλων (ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ) αγόρασε μετοχές με 55.000.000 € που σήμερα αξίζουν  5.042.000 €. Απώλεια 50 εκατομμύρια €.
  • Το Ταμείο Μηχανικών (ΤΣΜΕΔΕ) αγόρασε μετοχές με 380.000.000 € που σήμερα αξίζουν 34.830.000. Απώλεια 345 εκατομμύρια €.
  • Το ΛΑΚ, (ασφαλιστική κάλυψη εργαζομένων της τράπεζας) αγόρασε μετοχές ... τι ποσού άραγε ; Πάντως, από όσα τοποθετήθηκαν σε μετοχές, σήμερα, ο Λογαριασμός ΛΑΚ έχει το 9,5% των αρχικά τοποθετημένων !
  • Παράλληλα, με δεδομένο ότι, έχουν αλλάξει 5 πρόεδροι της Τράπεζας ενόσω το άτομο αυτό παραμένει ΠΑΝΤΟΤΕ στις ... επάλξεις (της εξυπηρέτησης των πολιτικών αφεντάδων του) θα πρέπει να προστεθεί ότι προ 7 ετών η εταιρεία είχε 75 καταστήματα, ενώ σήμερα περί τα 55 ΚΑΙ  
  • είχε 1150 εργαζόμενους ενώ σήμερα έχει 500 λιγότερους ... (συμπεριλαμβανομένων και των ... "ενοικιασμένων").
Σημείωση. Σύνολο ; Πόσα χρήματα ... χάθηκαν ; 
Όσα κόπηκαν, ΕΠΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, από τις Συντάξεις λόγω των τοκογλύφων και των εδώ Μαριονετών τους (πολιτικών) !
Το άτομο που ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ανακοίνωση προς το προσωπικό, σε
κάθε του Δελτίο Τύπου, τόνιζε το "είμαστε η τράπεζα των Ασφαλιστικών Ταμείων". 
Όπως επί παραδείγματι : εδώ 

 








εδώ (όπου υπερβαίνει κάθε ... μέτρο μιλώντας ΚΑΙ για Ταμεία άλλων χωρών...)








Το άτομο αυτό δεν είναι άλλο από τον συνδικαλιστή που ήλθε καρφωτός από υπάλληλος της ΕΤΕ και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε δ/ντής διοίκησης στο Margin ( : μετοχοδάνεια) και μετά αμέσως πρόεδρος εργαζομένων (με την αβάντα - πλάτες του Σημίτη και του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ). Το άτομο που μας έφερνε προεκλογικά ως ... καθοδηγητές, στα κτίρια της Attica bank τους πολιτικούς λεχρίτες, Δαμανάκη και Παπουτσή.

Το άτομο αυτό που αφότου έγινε συνδικαλιστής, ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ποτέ του σε εργασία ως εργαζόμενος (εδώ και 11+ έτη).

Το άτομο που ως μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας δημιούργησε "χατηράκια" ΑΜΕΣΩΣ μετά την αύξηση κεφαλαίου του 12ου/2015 ασφαλιστικά συμβόλαια εκ ποσού 380.000 € έκαστο σε 19 μεγαλοστελέχη, συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ του εαυτού του, μιας και άλλος .... πλήρωνε !

Το άτομο που σε αγαστή συνεργασία με τα τσιράκια του Π. Καμμένου (στον Εσωτερικό Έλεγχο και σε καταστήματα) έστηναν δολοπλοκίες και κατηγορίες σε βάρος μου.


Το άτομο για το οποίο το υπέργηρο τότε μέλος των Μηχανικών και συνδικαλιστικό μέλος του ΤΣΜΕΔΕ, Φιλιππίδης, (αποθανών σήμερα) με ενημέρωσε τηλεφωνικά πως τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του είπε : εσείς κ. Φιλιππίδη που είστε τόσο καλός άνθρωπος, βοηθήστε μας επενδύοντας αυτά τα 380.000.000 euro που σας είπε η ΤτΕ και το ΤΕΕ.

Το άτομο που έπαιρνε τα περισσότερα (κατ'  ευφημισμόν) "λειτουργικά" ΚΑΘΕ μήνα. "Λειτουργικά" που ήσαν ΜΑΥΡΑ ! Λειτουργικά που ξεπερνούσαν τα 20.000 €/ετησίως. Όπως έπαιρνε μέχρι τον 3/2017 ΚΑΘΕ υπάλληλος. Είτε για εκμαυλισμό, είτε για ... 

Το άτομο, το θρασίμι, που μέσα από ακατάσχετη λεκτική διάρροια ΔΕΝ λέει στο προσωπικό ότι, η εντολή των μνημονιάκηδων είναι ΤΟ ΕΦΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και πως οφείλει να πουλήσει μέχρι τον Μάη του 2018, αλλά το περιγράφει ως "υποχρέωση διαφοροποίησης" ...

"Ένας Θεός ξέρει αν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, θα έλεγε κάποιος". Όμως, όχι. Ο πρόεδρος των εργαζομένων, την αντιλαμβάνεται και λειτουργεί βάσει σχεδίου και εντολών των (εκάστοτε) πολιτικών αφεντάδων του. Είτε για να διαλύσει Ταμεία, είτε για να προσπαθήσει να κοροϊδέψει το εναπομείναν προσωπικό !

Για όλα τα ανωτέρω, δοξάστε τον λοιπόν τον "συνδικαλιστή", τον Θανάση Σταθόπουλο !


Αλήθεια, ποιες χρηματιστηριακές και ποιοι χρηματιστές ενεπλάκησαν στην τελευταία (τέλη 2015) εξόντωση Ταμείων μέσω της AMK της Attica bank ; Ποιες οι σχέσεις με ποιους ;
Ποιος ο ρόλος των "περιφερειακών πλατών" του συνδικαλιστή ;
Ποίοι οι πυλώνες στήριξης του συνδικαλιστή ;


Η συνέχεια στο τμήμα -2- που θα ακολουθήσει.



_____________________
Γιώργος Θ. Κανελλάκης

      Ξεκάθαρα πλέον

Υ.γ. θα μπορούσα να προσθέσω : η περιφρόνησή μας για ... συνδικαλιστές ... καριέρας, δεν έχει όρια. Και ίσως να μην έχει. Δεν θα έχει όρια όμως και η Δίκη που θα ακολουθήσει από τους φυσικούς Δικαστές σε όσους τους πρέπει !  Τό αίμα που χύθηκε και χύνεται στη Χώρα μας, οι ξενιτεμένοι νέοι μας, ακόμη και η χαμένη μας αξιοπρέπεια από τέρατα των μνημονίων, έχει υπαίτιους. Και αυτοί θα κάτσουν ΟΛΟΙ στο Σκαμνί !

Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου