Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ειδήσεις 5-12-2017

  1. Το ΠΑΜΕ την έπεσε στο ... υπουργείο εργασίας αντιδρώντας στο νεοφιλελέ νομοσχέδιο των ακρεδεξιών και νεοφιλελέρων του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Αφού τα έκανε όλα λίμπα, και σφαλιάρισε κάτι παιδιά της ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησε. 
  2. Ακολούθως πήγαν στο γραφείο του πεφωτισμένου (χαχα) πρωθυπουργού στο Μαξίμου όπου, και εκεί από έπεσαν κάτι "ψιλές" με τους πραίτορες των ΜΑΤ ("και ΜΕΑ για μια Ελλάδα νέα", που έλεγε το παλαιό -επί σκατόψυχου- ρητό) έφυγαν
  3. Ο τιτάνας Γιώργος Ρούσκας, πρόεδρος (του εαυτού του και άλλων 10-20 γερμανοτσολιάδων) συμβολαιογράφων ζήτησε την αναβολή των αυριανών πλειστηριασμών στην Αττική μιας και η ΕΛ.ΑΣ. δε μπορεί να τους παράσχει επαρκή αστυνομική προστασία (λόγω Γρηγορόπουλου και Ερντογάν).
  4. Ο Ρουβίκωνας την έπεσε στα γραφεία του Τσακαλώτου που έχει εισπρακτική και fund και αφού τα έκανε (σωστά) όπως ... έπρεπε, αποχώρησε. Σημειωτέον ότι, ο Τσακαλώτος των fund είναι (τυχαία ντε) ξαδελφάκι του άλλου γερμανοτσολιά. Του ... (λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα) υπουργού οικονομικών. 
  5. Στη ΝΔ όλα καλά, ευχαριστώ. Τσαγάκι θα πάρετε ; ... 
  6. Το αυτό και σε ΠΑΣΟΚ, ΕΝΚΕ, ΠΟΤΑΜΙ, ΧΑ.
  7. Τέλος η ερίτιμος υγεία των Τραπεζών και των Τραπεζιτών τους, έχει καλώς. Μην ανησυχείτε δε κρυώνουν, δε πεινάνε, δε πονούν, είναι καλοντυμένοι, διαλύουν Έθνη, κοινωνίες και ζωές με τα λεφτά ΜΑΣ και στα παλιά τους τα παπούτσια όλα τα άλλα.
Ευτυχείτε ευημερούντες πτωχοί, τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας espresso, καθώς πλησιάζει και η ώρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου