Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Όλοι μας σας εμπιστευόμαστε. Πως θα μπορούσαμε να μην ...

Πάνε 20 μέρες από τότε που ο πεφωτισμένος ηγέτης της Attica bank, o Θεόδωρος Πανταλάκης,  ζητούσε από την πιάτσα να εμπιστευτούμε την Attica bank. Ναι ο ίδιος ο Πανταλάκης  που έχει ένα σκασμό ... θέματα που δημιουργήθηκαν όταν ήταν στο παρελθόν στην Αγροτική Τράπεζα.


Πάνε 3 μήνες από τότε που και εμείς ξεκαθαρίζαμε ότι φταίει η κακή κριτική των ΜΜΕ για την πτώση της τιμής της Attica bank. Ναι, τότε που η τιμή ήτουνα στα 7 cents. Σήμερα έχει 3 ...

Παράλληλα, πάνε 4 μήνες από τότε που ο Ρουμελιώτης της Attica Bank,
συναντούσε κάθε Δήμαρχο που μπορούσε για το συμφέρον της. Όπως επίσης για το συμφέρον μας (;;;), προ 10μήνου,  έλεγε πως πρέπει να κλείσει σβέλτα η συμφωνία με τους τοκογλύφους Ναζί. Με τους δανειστές ήθελα να πω.


Και τι έγινε τελικά μετά από όλα αυτά ; 
Αααααααυτό! Από τα 7,4 σεντσια, πήρε στα 3,3 (σέντσια ξανά - μανά).

Μετά από όλα αυτά, πως μπορεί να μη σας εμπιστεύεται κανείς και να μη σας δώσει άλλα 200.000.000 € που ζητάτε ; Σε κάθε μπανανία, τα ίδια θα γίνονταν. Ατιμωρητί !

Σημείωση : Λες τώρα που οι σύμβουλοί σας είναι ίδιοι με του Τ$ίπρα και μιλώ για τους συμβούλους ... έμβλημα, τους Rothschild, να αλλάξει κάτι ;

Υ.γ. Ρε παιδιά, αυτοί της KPMG, της ελεγκτικής εταιρείας, τι λένε ;


Και τέλος, γιατί χώθηκαν οι εκθέσεις με τις τζίφρες των Γαμβρίλη, Αντωνόπουλου, Μάραντου στην νέα έκθεση ; Μήπως για να πιστοποιηθούν προ έτους 663.000.000 € που πήρε η Attica bank και έγιναν "καπνός" ; Χαχαχα !!!



Ok. Μόλις σας εμπιστευτήκαμε απόλυτα !

Απορία : Ρε, λες οι Πανταλάκης, Ρουμελιώτης, να τους δώσουν στα ίσα τους προηγούμενους ;


Ψαχτήρι και Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου