Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Δικαστές, με τη στάση του, θέλει να σας "θυμίσει" ποιος είναι το αφεντικό. Το ανέχεστε ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου, ήλθε μια περίεργη συνέντευξη του "γνωστού" στο πανελλήνιο μεγαλοδικηγόρου Ιωάννη Μαντζουράνη. 
Δήλωση που φιλοξενήθηκε στο στασίδι του Νίκου Παππά, το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο αλλά και σε εκείνο του Βαξεβάνη (που έθεσε τον υπέρτιτλο : "άστραψε και βρόντηξε"). Βλέπε σχετικά εδώ.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο Μαντζουράνης :
  • "έκρινε" ως στυλίστας την συμβολική, με την τήβεννο παρουσία του Νίκου Σακελλαρίου μπροστά στις κάμερες, κατά την δήλωση παραίτησής του
  • στηλίτευσε τις διαρροές, για τον ΕΦΚΑ, δυνάμει των οποίων μάθαμε όλοι μας για την ουσιαστική ανυπαρξία του Ταμείου αυτού και 
  • χαρακτήρισε ως θεατράλε και θλιβερή υπόθεση και εικόνα τον Νίκο Σακελλαρίου.

Μέσα σ' όλη του όμως την παράκρουση Δικαστές, ο "κριτής" Μαντζουράνης ΔΕΝ μίλησε για όσα πραγματικά και ξεκάθαρα δήλωσε ο Σακελλαρίου, σύμφωνα με τα οποία :

α) ο Σακελλαρίου δήλωσε ξεκάθαρα ότι ήταν στη μειοψηφία που έκρινε ως αντισυνταγματικά τα μνημόνια και ότι
β) ο Σακελλαρίου μίλησε ξεκάθαρα επίσης, για την οικονομική επικυριαρχία επί του Θεσμικού. Δηλαδή για το ότι ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !

Δικαστές, ενθυμούμενοι και γνωρίζοντας ΟΛΟΙ Σας το ποιος είναι, πως ξεκίνησε, πως πορεύθηκε, πως γλύτωσε από το Ειδικό Δικαστήριο ο Μαντζουράνης και οι όμοιοι του, θα λειτουργήστε ως υποχείρια αυτού και αυτών των "καταστάσεων" που εκφράζει ; 
Των "καταστάσεων" που έχουν κάνει τις μάζες να μην εμπιστεύονται πλέον
ΟΥΤΕ τους Λειτουργούς της Δικαιοσύνης ;

Είναι στο χέρι σας, έχετε τις δυνατότητες και τις αρμοδιότητες για να επιλέξτε. Η επιλογή πλέον είναι δικιά Σας !
Εμείς θα είμαστε μαζί Σας, αρκεί ΕΣΕΙΣ να αδιαφορήστε για τις επισκέψεις της Τρόικα στην Ευελπίδων και για τις μεσιτικές παρεμβολές μεγαλοδικηγορικών γραφείων και Τραπεζιτών.

Υ.γ. κ. Σακελλαρίου δεν έπρεπε να παραιτηθείς. Έπρεπε να κάνεις τις δηλώσεις σου, χωρίς να υποβάλεις παραίτηση, στεκόμενος έτσι ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ στο πλάι του ταλανιζόμενου Έλληνα και της Πατρίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου