Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Προσοχή ! Τι σχέση έχουν το Α' Μνημόνιο και η Βαρντάσκα ;


Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γίνεται αποδέκτης έντονων πιέσεων από την την Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση για να ψηφίσει Νόμο - συνθήκη αποδοχής των ΣΚΟΠΙΩΝ με ένα αποδεκτό για τους Σκοπιανούς όνομα, αλλά απαιτούν επίσης, η υπερψήφιση του Νόμου στην Βουλή να γίνει τουλάχιστον από 180+ βουλευτές.

Αν βάλουμε μια άνω τελεία στο ανωτέρω, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι, το πρώτο μνημόνιο που εφαρμόστηκε δυνάμει του Νόμου 3845/2010 ψηφίστηκε ΜΟΝΟ από 172 βουλευτές

Συνεκτιμώντας τις δύο ανωτέρω παραγράφους τι έχουμε ως συμπέρασμα και πρόσθετο νομικό έρεισμα ; 

Μόνο και μόνο που οι Ναζί της Ε.Ε. ζητούν 180+ βουλευτές για να υπογράψουν θετικά για τη Βαρντάσκα - Σκόπια, δείχνει πως γνωρίζουν καλά ότι : 
  • το Ά μνημόνιο που ψηφίστηκε τον Μάιο του 2010 από 172 βουλευτές (156 του ΠΑΣΟΚ, 15 στο ΛΑΟΣ και 1 της Ντόρας Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κούβελου), αφού εμπεριείχε την παραχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας σε ξένους τοκογλύφους, λόγω μη ύπαρξης ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 180 βουλευτών, ήταν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΑΚΥΡΟ !
  • Το δεύτερο μνημόνιο που ψηφίστηκε από 199 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ + Γεωργιάδης & Βορίδης του Λάος), ήταν συνέχεια του πρώτου και αντισυνταγματικού Μνημονίου. Άρα και αυτό ήταν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΑΚΥΡΟ !
  • Το τρίτο μνημόνιο που ψηφίστηκε από 222 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ) ήταν συνέχεια του άκυρου Β' Μνημονίου, που με την σειρά του ήταν συνέχεια του άκυρου Α'. Άρα και αυτό είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΑΚΥΡΟ !
Παρατηρώντας ότι οι ξένοι τοκογλύφοι, σε αντιδιαστολή με τις ντόπιες μαριονέτες, ξέρουν ότι δεν νοείται υπογραφή συναφούς παραχωρητικού ... νόμου με κάτω από 180 υπογράφοντες ... βουλευτές, (όπως έγινε στο Α Μνημόνιο, που επάνω σ' αυτό πάτησαν τα Β' και Γ') αντιλαμβανόμαστε ότι, από την Χώρα μας λείπει μια Πατριωτική και Δημοκρατική Κυβέρνηση που θα καθίσει στο σκαμνί όλους τους εμπλεκόμενους. Είτε είναι βουλευτές, είτε εξωκοινοβουλευτικοί είτε Δικαστές του ΣτΕ (μιας και το ΣτΕ βρήκε ως Συνταγματικό το Α'  Μνημόνιο) !!!

Σημειώσεις : οι ανωτέρω ορολογίες "νόμος", "βουλή", "κυβέρνηση", "βουλευτές", να αναγνωστούν ως τέτοιες, αλλά εντός εισαγωγικών και ουχί ως κυριολεκτικές έννοιες.  

Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου