Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Το εγκληματικό μας ΛΑΘΟΣ, κατά της ζωής μας και το παράδειγμα της Ιταλίας

Προ ελαχίστων ωρών η μονίμως Ναζιστική Ένωση της Ευρώπης, η Ε.Ε., διά στόματος του προέδρου της ... δημοκρατίας της Ιταλίας, ανακοίνωσε ότι δεν δίνει το δικαίωμα στον "ευρωσκεπτικιστή" Πάολο Σαβόνα (ευρωσκεπτικιστή ονομάζουν όποιον έχει καταλάβει τον πραγματικό ρόλο της Ε.Ε., όποιον γνωρίζει ότι η Ε.Ε. ήταν Ναζιστικής - επί Χίτλερ - έμπνευση, όποιον δε θέλει να γίνει τμήμα της κτηνωδίας της Ε.Ε.) να αναλάβει χρέη υπουργού οικονομικών της Ιταλίας.

Ο Κάρλο Κοταρέλι στο βήμα του ΔΝΤ
Παράλληλα, ο ίδιος ... πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα αναθέσει στον ... τεχνοκράτη του ΔΝΤ Κάρλο Κοταρέλι που είναι γνωστός και ως "ο κος ψαλίδι", (τεχνοκράτης ονομάζεται όποιος είναι πιστός λακές των διεθνών τοκογλύφων, όποιος έχει υπηρετήσει σε διεθνείς Τράπεζες και στο IMF - ΔΝΤ, όποιος μετράει τις ζωές με νούμερα [σαν τον εαυτό του]) να σχηματίσει ... κυβέρνηση.

Αν κάνουμε μια χρονική αναδρομή στο πρόσφατο και στο απώτερο, παρελθόν, δηλαδή σ' αυτό επί Χίτλερ, Φράνκο, Μουσολίνι, Τσάρου, Τσαουσέσκου, Λουδοβίκου, και κοντολογίς στο παρελθόν όπου, ο κάθε ψυχασθενής, ψυχανώμαλος, διαβρωμένος μέχρι το μεδούλι ... αυτοκράτορας, βασιλιάς, τύραννος, "κυβερνήτης", βασιλιάς, αναλάμβανε ελέω θεού τις μοίρες του Λαού του, θα διαπιστώσουμε ότι, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ δεν τολμούσαν τόσο ανερυθρίαστα να προβούν σε πράξεις κατά των Λαών τους, όσο οι σημερινοί ... πρόεδροι των χωρών της Ε.Ε.

Ακούστε για λίγο τον Πάολο Σαβόνα (που είχε σπουδάσει στο MIT, και κατείχε
σημαντικές θέσεις στη ζωή του) να σας θυμίζει ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η Ναζιστική Ε.Ε. και ποιος είναι ο ρόλος της Γερμανίας, της Ολλανδίας κ.λπ. στα τεκταινόμενα ! 
Ακούστε τον ... απολαμβάνοντας αφραγκιά, δουλικότητα, φόρους και γενικά Ευρωπαϊκή ... ένωση.


Κλείνοντας το παρόν θα αναφέρουμε ένα ακόμη. Ποιο είναι ΤΟ έγκλημα που κάνουμε εμείς οι ίδιοι κατά της ζωής μας ; 

Επιτρέπουμε σε κάθε τυχάρπαστο "τίποτα" να θεωρεί ότι έχει εκλεγεί για να μας κυβερνά ... ελέω θεού (του), ενώ έχει εκλεγεί για να υπηρετήσει το Κοινό Καλό και τα συμφέροντα του Λαού του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου