Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Μάρτυρας Δημοσίου Συμφέροντος - Whistleblower

Απόψε βρέθηκα στην Ανοικτή εκδήλωση με θέμα : Μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος (whistleblowers) η οποία γινόταν προς Τιμή της Whistleblower - Μάρτυρος Δημοσίου Συμφέροντος Μαρίας Εφίμοβα


Εκεί μου δόθηκε η δυνατότητα να Την συγχαρώ προσωπικά, αλλά και να εκθέσω Δημόσια εν συντομία, παρουσία κόσμου, βουλευτών και δημοσιογράφων, όλα όσα έχω αντιμετωπίσει επί μια 10ετία από την Attica bank και από τα στελέχη της, αλλά και από μέλη της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και από μερίδα δικαστών.
Η Μαρία Εφίμοβα ήταν Τραπεζικός Υπάλληλος στην Pilatus Bank της Μάλτας και ήταν αυτή που έδωσε στοιχεία τεράστιας Τραπεζικής διαφθοράς στην εκτελεσθείσα blogger - δημοσιογράφο Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιθία.
Από τότε που έδωσε τα στοιχεία στην δημοσιογράφο, συνέβησαν 2 πράγματα. Η εκτέλεση με βόμβα κάτω από το ΙΧ της δημοσιογράφου και η μήνυση της Τράπεζας σε βάρος της Μαρίας Εφίμοβα "για υπεξαίρεση 3.000 €".

Η Μαρία Εφίμοβα, προ 2 1/2 μηνών, παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. αφ'  ενός για να παραμείνει ζωντανή και αφ΄ ετέρου ζητώντας ουσιαστικά άσυλο και την μη έκδοση της για την ... υπεξαίρεση των 3.000 € στην Μάλτα αλλά και για την ... συκοφαντική δυσφήμιση της αστυνομίας της Μάλτας (όπως ζητάει η διεφθαρμένη κυβέρνηση της Μάλτας), μιας και είναι δεδομένο ότι, ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ την παραδώσει στην Μάλτα, η Μαρία Εφίμοβα δε θα έχει πολύ ζωή μπροστά της ...

Ταυτόχρονα όμως συνέβησαν 4 ακόμη πράγματα. 
α) ο πρόεδρος της Τράπεζας Pilatus συνελήφθη (βλέπε https://www.cnbc.com/2018/03/22/reuters-america-malta-freezes-pilatus-banks-operations-after-chairmans-arrest.html)
β) ο διοικητής της αστυνομίας της Μάλτας έγινε και αυτός Μάρτυρας Δημοσίου Συμφέροντος και 
γ) Το συμβούλιο Εφετών (της Ελλάδος) απεφάνθη ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙ η Εφίμοβα στην Μάλτα, αλλά !!! ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, ο Αντώνης Λιόγας ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ κατά της απόφασης του Δικαστηρίου Εφετών. Έτσι το θέμα της Μαρίας Εφίμοβα παραπέμφθηκε στον Άρειο Πάγο. 
δ) η Pilatus bank λειτουργεί ακόμη ! Δεν έκλεισε !!!

Για την ώρα θα παραμείνω στα ανωτέρω. Όμως θα σας δηλώσω ότι είχα την Τιμή, την χαρά και την τύχη να συναντήσω και άλλους Μάρτυρες Δημοσίου Συμφέροντος. Και καθηγητές Πανεπιστημίου. Και Πολίτες. Και Δημοσιογράφους. Γι αυτά (και άλλα πολλά) θα επανέλθω μιας και ΠΡΕΠΕΙ να τα μάθει ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !

Τέλος, αφού είχα την Τιμή να σφίξω το χέρι της Μαρίας Εφίμοβα, της μεταφέρω μέσα και από εδώ την καταγγελία - μήνυσή μου κατά της Attica bank για φοροδιαφυγή, εισφοδιαφυγή - διασπάθιση Δημοσίου Χρήματος, μήνυση μου και καταγγελίες μου που τέθηκαν στο Αρχείο της Δικαιοσύνης με τον χαρακτηρισμό "ως αγνώστου δράστου" ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου