Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ε.Ε. τέλος ! Οι Σύμμαχοι και η Αντάντ, οι Τσέτες και οι Ναζί, έχασαν και τον Γ' Π.Π.


α) Στον Α' Π.Π. οι Τσέτες ήταν ο δυσώδης εκτελεστικός βραχίονας των Ούννων, στις Ανατολικές πλαγιές της "ενωμένης Ευρώπης" που ... ονειρεύονταν ο τότε Χίτλερ των Ούννων, ο Κάιζερ, Γουλιέλμος Β'.
Σε εκείνο τον πρώτο, τον Μεγάλο Πόλεμο, η ανθρωπότητα μέσα από πράξεις των υγειών χωρών (Ιταλία, Σερβία, Ρωσία, Ελλάδα, Ρουμανία κλπ) και  Αγγλοσαξονικών δυνάμεων (Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία κλπ) έδειξαν στον "Άξονα" Γερμανίας, Αυστρίας, Τουρκίας, ότι όλα τα εγκλήματα έχουν ένα τέλος.

β) Ανάλογα αντέδρασαν οι υγιείς δυνάμεις κατά των Ούννων και των Τούρκων και στον Β' Π.Π. ακόμη και όταν ορισμένες εξ αυτών (Γαλλία - Ιταλία) "εκπροσωπούνταν" από δοτούς στον Ναζισμό.

γ) Στον ΑΚΗΡΥΧΤΟ μεν αλλά υπαρκτό δε Γ' Π.Π. που εκδηλώθηκε ως "οικονομικός πόλεμος" και ως "πόλεμος κατά της Νέας Τάξης" και διαχύθηκε στην υφήλιο από κάποια δοτά τέρατα (όπως ο Μπους, ο Κλίντον, ο Ομπάμα, η Μέρκελ), οι Τσέτες (Τούρκοι) πήγαν εκ νέου να πάρουν "αντίδωρο" στη μοιρασιά από το σκυλευμένο πτώμα  της Ευρώπης, μέσω των δράσεων ενός ημίτρελου μεγαλομανή. Του Ερντογάν. 

Η συνέχεια και η έκβαση του Γ' Π.Π. με τις δυνάμεις του Ναζισμού 

των Τσετών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων ; 

 

  1. οι Άγγλοι (δια μέσω Τζόνσον) όχι μόνο φεύγουν από την Ε.Ε. (με εκβιαστικό τρόπο που  επιθυμεί η elit των Ούννων και εκφράζεται από τα διατάγματα της Μέρκελ), αλλά αντιθέτως, φεύγουν ΧΩΡΙΣ ... συμφωνίες και συνάμα τσακίζουν το ΔΝΤ (βασικό όργανο της ΝΤΠ) μέσω πρότασής των Άγγλων για υποψήφιο διοικητή του IMF, που θα έχει την στήριξη ΚΑΙ των Ρώσων ΚΑΙ τον Κινέζων. (βλέπε εδώ).
  2. Οι Ιταλοί, δια μέσω Σαλβίνι, φεύγουν τάχιστα από την Ε.Ε. και πράττουν ανάλογα με τους Άγγλους, αδειάζοντας τους ... ωσάν άλλους "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα των 5 Αστέρων, στα κρύα του λουτρού (βλέπε εδώ).
  3.  Οι ΗΠΑ δια μέσω Τράμπ, ΔΕΝ επισκέπτονται την Γερμανία κατά την μεθαυριανή συνάντηση των G7 (βλέπε εδώ).
  4. Οι ΗΠΑ δια μέσω Τράμπ, άσχετα με το τι παρουσιάζουν οι πουλημένοι δημοσιογράφοι και τα διάσπαρτα πληρωμένα με αιματοβαμμένο χρήμα ΜΜΕ, βρίσκεται σε υψηλού επιπέδου συζητήσει με τη Βενεζουέλα (βλέπε εδώ).
  5. Οι ΗΠΑ απαιτούν από τους Τσέτες (Τούρκους) σεβασμό στην ΑΟΖ της Κύπρου (βλέπε εδώ).
  6. Οι Ρώσοι ισοπεδώνουν δυνάμεις των Τούρκων που πήγαιναν να εφοδιάσουν τα τέρατα του ISIS, στην Β. Συρία (βλέπε εδώ).
 Είναι ξεκάθαρο πλέον ακόμη και στον πλέον φοβικό, Ραγιά, δειλό, πουλημένο ότι,

Ε.Ε. ΤΕΛΟΣ !


Υ.γ. το μόνο που με θλίβει είναι η παντελής απουσία της Γαλλίας από τα τεκταινόμενα καθώς

έζησα ορισμένα χρόνια εκεί. Σε μια Γαλλία που δεν είχε την παραμικρή σχέση με την Γαλλία των Σαρκοζί, Ολάντ, Μακρόν.
Για τους ... Έλληνες πολιτικούς που προώθησαν μέσα από δικτατορία, παράκαμψη του Συντάγματος και τρομοκρατία, το "μένουμε Ευρώπη" δεν λυπάμαι καθόλου μιας και το τέλος της φρικαλεότητας που ονομάστηκε ... Ε.Ε., θα φέρει και το δικό τους.



Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου