Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Απίστευτο μεν, θα πρέπει να συμβεί κι σε άλλες, Εισαγγελίες, δε !

Ελάχιστες φορές στη ζωή μας έχουμε νιώσει θετικά συγκλονισμένοι από από κάποια είδηση στα πέριξ της Δικαιοσύνης, όσοι είμαστε εδώ μέσα.


Χρονολογικά, μια από αυτές ήταν όταν ο Παν. Ρουμελιώτης, τότε πρόεδρος της Attica bank, σε παγκόσμια πρώτη, κατήγγειλε ανοικτά όλους του εκτελεστικούς υφισταμένους του, για ατασθαλίες. Και μετά την καταγγελία του, τον ξήλωσαν ... (βλέπε εδώ).

Η δεύτερη φορά που νιώσαμε Δέος ήταν όταν ΔΙΚΑΣΤΕΣ έθεσαν στο καλάθι των αχρήστων την κορυφαία μήνυση της attica bank κατά Κανελλάκη (βλέπε εδώ), ενόσω προηγούμενοι ... δικαστές, τον έβρισκαν ένοχο (βλέπε εδώ).

Σήμερα όμως η υπόθεση είναι τρομακτικά μεγαλύτερου βεληνεκούς αφού, με διαταγή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου ανετέθη στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών η κατάσχεση των servers και των ηλεκτρονικών υπολογιστών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Κέρκυρας ! (αναλυτικότερα βλέπε εδώ).

Το ίσως παγκόσμια πρωτοφανές γεγονός έγινε ύστερα από καθυστερήσεις στην εκδίκαση
"ορισμένων" υποθέσεων με την πιθανή ύπαρξη δοσοληψιών Δικαστών και Δικηγόρων (βλ. παραδικαστικό κύκλωμα) !

Ευχαριστώντας τη ζωή που ζήσαμε να δούμε Αυτό το γεγονός, ελπίζοντας ότι δεν είναι μια κίνηση αποπροσανατολισμού του χειμαζόμενου Ελληνισμού, ευχόμαστε η αυτοκάθαρση να βάλει βαθιά τον πέλεκυ Της, και σε άλλα σημεία απονομής της Δικαιοσύνης καθόσον, ΟΛΟΣ ο Ελληνισμός γνωρίζει κι "έχει νιώσει στο πετσί του" ότι, "ορισμένοι δικηγόροι γίνονται ... δικαστές, ΟΧΙ για να απονείμουν Δικαιοσύνη" ... μα για άλλους σκοπούς (μεγαλοδικηγόρων) !!!΄
Ανάλογα ισχύουν και για ορισμένους ... δικαστικούς υπαλλήλους !


Θυμέλη, Ψαχτήρι,  Επιστάτης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου