Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Μετά το ξεμπρόστιασμα, ο Άδωνις και ο Μπάμπης, θα πάνε για βρούβες ;

Έπρεπε να το πουν τα άτομα της τρόικα για να γίνει αντιληπτό στους βασιλικότερους του βασιλέως ;

 


Στην αυριανή εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" υπάρχει μια σημαντικότατη "λεπτομέρεια" που έρχεται να "δέσει" με ότι μου εξηγούσε επί μία και πλέον ώρα ένας από τους παλαιότερους και ισχυρότερους Έλληνες Λογιστές. Λεπτομέρεια για την οποία οι Μπάμπης Παπαδημητρίου και Άδωνις Γεωργιάδης, προεκλογικά και μετεκλογικά, άφηναν να αιωρείται πως θα συμβεί (η παροχή ασυλίας σε Τραπεζίτες)

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που συναντήσαμε και μιλήσαμε καπνίζοντας ο καθένας μας περί τα 5 τσιγάρα μέσα σε 1 - 1+ ώρα, "όσα έγιναν από τα Μνημόνια, έγιναν κατόπιν επιθυμίας

της Ελληνικής elit, που χρησιμοποίησε ως άλλοθι -για ότι έκανε και κάνει- το IMF, τον ESM και τα αποπαίδια τους, που ονομάστηκαν eurogroup".

Συμπλήρωσε δε πως, ΟΛΟ το καθεστωτικό πολιτικό προσωπικό της Βουλής, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ... ΨΉΦΙΖΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΠΑΡΩΝ, ξέροντας ότι δε θα μπορέσουν ποτέ να αντιμετωπίσουν και να τα βγάλουν πέρα με τους συνδικαλΗστές που ΟΙ ΙΔΙΟΙ δημιούργησαν και εξέθρεψαν μεταπολεμικά και επί σειρά 10ετιών, έβαλαν ως μπαμπούλα Γερμανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Αμερικανούς.

Ακόμη κι αυτό όμως να ισχύει, αυτό το σενάριο που μου αναφέρθηκε παρουσία 4 ακόμη συναγωνιστών, ΣΕ ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων δε σημαίνει ότι μισούμε λιγότερο από το παρελθόν, τους βασανιστές μας, που εξορμούν από Ε.Ε. και ΗΠΑ.

Σημείωση : αν δεν είναι το μεγαλύτερο "ξεβράκωμα" και ξεμπρόστιασμα των ... Ελλήνων ... πολιτικών (η απαγόρευση παροχής ασυλίας στους Τραπεζίτες), τότε δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσε να είναι. 


Επιστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου