Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Αγαπητέ κε εκδότα, εσείς κι ο κος Δήμαρχος κάνετε κάποιο λάθος για τα του Πάρκου Τρίτση ;


Είναι πάμπολλες οι φορές που bloggers (*) στηλιτεύουν, κατακεραυνώνουν και αποκαλύπτουν βοθρώδεις ή και θετικές για την κοινωνία καταστάσεις, την ίδια ώρα που δημοσιογραφικά sites "ανακαλύπτουν" συμπεριφορές και γεγονότα ΑΦΟΥ βγει από τα κομματικά και τα πολιτικάντικα επιτελεία μια ... ειδησούλα. Πληρωμένη ή όχι.

Έτσι, το τελευταίο 24ωρο, διάφορα sites ... ανακάλυψαν ότι το Πάρκο Τρίτση πεθαίνει. Και το "ανακάλυψαν" αφού έβγαλε Δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος σύμφωνα με το οποίο, ο Δήμος Ιλίου και ο Δήμαρχος του (που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ) προσέφυγαν στην Εισαγγελία για τον θάνατο του Πάρκου Τρίτση. Σχετικές δημοσιεύσεις της "ανακάλυψης" του Δήμου Ιλίου θα βρείτε εδώ, εδώ, εδώ και αλλού.

Το θέμα όμως δεν θα έπρεπε να εστιάζεται στην τωρινή "ανακάλυψη" του Δήμου Ιλίου αλλά στο ότι η κατάσταση αυτή χρονίζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επί 3 έτη !
Το θέμα θα έπρεπε να εστιάζεται στο ότι (προφανώς) δεν το είχαν αντιληφθεί όλα αυτά τα χρόνια, οι ιθύνοντες του Δήμου, άσχετα αν είναι το Πάρκο είναι στην επικράτεια του Δήμου τους και ... 10 μέτρα από τα σπίτια τους !

Το θέμα επίσης είναι πως, προ 3ετίας μια παρέα 6 Πολιτών είχαμε περπατήσει όλο το

Πάρκο Τρίτση, είχαμε βγάλει δεκάδες φωτογραφίες, τις είχαμε αναρτήσει και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από το Δήμο και από το Κράτος, για την ανάρτηση αυτή εδώ : Οδοιπορικό στο Πάρκο Τρίτση. Η Εποποιία των μνημονιάκηδων. #ΞΕΦΤΙΛΕΣ
 
Ανάρτηση η οποία  είχε αναπαραχθεί έντονα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και περιέγραφε εκτενώς την εγκληματική κατάσταση στο Πάρκο !

Τότε όμως, ο Δήμος και ο Δήμαρχος Ιλίου, δεν ανταποκρίθηκαν. Ίσως διότι τότε κυβερνούσε το (έτερο) ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς του ΑΝΕΛ. Ίσως πάλι, επειδή δεν το αντιλήφθηκαν ... μιας και δεν το επέτρεπε να το αντιληφθούν τα τέρατα της Ναζιστικής Ε.Ε. ...

Υ.γ. Ελπίζουμε ακόμη κι αυτή την ύστατη για ώρα για το Πάρκο, να γίνει κάνει θετικό γι αυτό και να  μην εγείρεται το θέμα του για να παραδοθεί κι αυτό στην "ιδιωτική πρωτοβουλία" ...
 

Ψαχτήρι και Μνήμων και Γ.Θ.Κ.



* Οι bloggers σε όλη την υφήλιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ενεργοί Πολίτες. Ούτε αηδίες που νεοταξίτικα περιγράφονται ως "ακτιβιστές", ούτε ζητούν τίποτα περισσότερο από Δικαιοσύνη, Ισονομία, Αξιοπρέπεια για το Λαό και σεβασμό στη Φύση.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου