Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Θόδωρα, μην αρκείσαι σε γραμματείς και οδηγούς. Απόλυσε όλους για να τσαμπουκαλεύεται ο Σταθόπουλος (στην ... τράπεζα των Μηχανικών)


Θεόδωρε Πανταλάκη, εντάξει. 

Διευθύνων Σύμβουλος είσαι με τις πλάτες του Στουρνάρα και μόνο και έτσι μπορείς να κάνεις ότι θες. Ακόμη και να απολύεις. 
Όμως Πανταλάκη, θα σου πω μόνο μια διττή κουβέντα κι όπως πάντα, α) θα βγω αληθινός και β) θα με θυμηθείς. 

Αν οι 2 απολύσεις αφορούν συνεργάτη του τέως προέδρου της τράπεζας Αττικής, Ρουμελιώτη και συνεργάτρια του τέως νομικού της συμβούλου, Μπαχά, τότε, Πανταλάκη να σκεφτείς ότι, μέχρι και εκδικητικές μπορούν να θεωρηθούν οι απολύσεις (έχουσες όλες τις ενδείξεις εμπάθειας).

Θόδωρα, το πως προσλήφθηκαν (σ.σ. ξεκίνησαν από "ενοικιασμένοι υπάλληλοι *) στην παρούσα φάση, δεν έχει και τόση σημασία. 
Είναι δευτερεύον θέμα, αν σκεφτεί κανείς ότι ΕΣΥ, που έχεις ένα τρένο από βαρύτατες ποινικές διώξεις, παραμένεις ακόμη Δ/νων Σύμβουλος ... τράπεζας και βρίσκεσαι εκεί,

στην τράπεζα, καθώς έτσι γούσταρε ο Στουρνάρας της ΤτΕ.

ΕΣΥ που διαδίδεις πως ΔΕΝ υπάρχει θέμα με τις χρηματοδοτήσεις στον Καλογρίτσα. 

Θόδωρα Πανταλάκη, αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι θα παραμείνεις άλλα 4-5 χρόνια ως Δ/νων της ... τράπεζας έτσι ώστε να έχεις την ασυλία που έχεις ;

Θανάση Σταθόπουλε, ως ... πρόεδρος εργαζομένων της attica bank, θα βγεις ασπροπρόσωπος ακόμη και με μια τρίωρη στάση εργασίας ...

Μηχανικοί, ως μεγαλομέτοχοι της Attica bank, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ γίνονται επί σειρά ετών, τερατουργήματα στην τράπεζα ΣΑΣ !

* την μισούμε την έκφραση "ενοικιασμένος υπάλληλος" μιας και σαφέστατα παραπέμπει σε δουλεμπόριο


5-6 φίλοι και συνάδελφοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου