Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Σύντομες πρωινές ειδήσεις

Στην τράπεζα Αττικής ο αρχισυνδικαλιστής Θανάσης προκήρυξε για σήμερα νέα 3ωρη στάση εργασίας λόγω της εκδικητικής απόλυσης 3 υπαλλήλων. Αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά 3ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε ο "Νάσος" και έγινε λόγω της έντονης αμφισβήτησής του στα ενδότερα του υπαλληλικού προσωπικού της εταιρείας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες δε, ακόμη και "δικά του παιδιά" ακούστηκαν να λένε :

"πρέπει να φύγει. Ότι είχε να δώσει το έδωσε ... στους εργοδότες κι αυτοί δεν του κάνουν άλλα χατίρια".
Βεβαίως, όταν λέμε εργοδότες, δεν εννοούμε τους μετόχους αλλά εκείνους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κυβερνούν την ... τράπεζα. Βλέπε 10-20 μεγαλοκατασκευαστές και άλλοι 30 συνδικάλες των ΤΣΜΕΔΕ - ΤΜΕΔΕ - ΤΕΕ - ΕΤΑΑ κλπ κλπ 

Διευκρινίζεται δε ότι, και να πάτε σε κατάστημα για να πληρώστε το δάνειο σας (αν δεν είναι θαλασσοδάνειο και δεν έχει δοθεί στο 5% του σε κάποιο θυγατρικό της fund), θα εξυπηρετηθείτε μιας και σίγουρα η συμμετοχή στην ... απεργία, ξανά δεν θα ξεπεράσει το ~20% αφού κανείς δεν πιστεύει στις "εγγυήσεις" του Νάσου της ΔΗΣΚ και στις ικανότητές του, πλην του Στουρνάρα στην ΤτΕ.

Στο ΤΕΕ έχουμε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή. 
Ουφ. Άντε πάλι. Θα πρέπει να μαζευτούμε οι γνωστοί 100-200 και να πάμε να ψηφίσουμε τους γνωστούς 5-10 έτσι ώστε να συνεχίσει το Ταμείο μας να δίνει απρόσκοπτα -ακόμη- μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια, όταν τα τα έχει ανάγκη η "τράπεζα μας". Η Attica bank.

Ευδαιμονία και μόνο αγάπη


Μνήμων

Υ.γ. ευχόμαστε όλοι μακροημέρευση στον ευγενή μας εαυτό και να μην ξαναλλάξει η ώρα (± 1ώρα) μιας και όχι μόνο ποτέ δεν απέδωσε τίποτα αλλά αντιθέτως δεν έπαψε να είναι άλλο ένα γερμανικό πείραμα επί των Κοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου