Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Με το να μείνεις άπραγος είναι σαν να είσαι νεκρός

Στην γραφή πιο κάτω, όπου "Ζάνγκ", αντικαταστήστε με το "Κινέζοι". Όπου "E-Corp" αντικαταστήστε με Google - Microsoft - Facebook - Amazon - Apple (και IBM). Όπου "ομάδα Θεός" αντικαταστήστε με το NWO (εγχείρημα : Νέα Τάξη Πραγμάτων).




"... Μία συμβολική ρωγμή στο οικοδόμημα του τοίχους του Βερολίνου που χώριζε εκατομμύρια και πήρε εκατοντάδες ζωές.

Ήταν το 1989. Ο κόσμος ήταν υπό διεκδίκηση. Όλα τα χρήματα, η δύναμη, οι φυσικοί πόροι ακόμα και τα σύνορα ήταν προς διαπραγμάτευση. Η Σοβιετική Ένωση, μία παγκόσμια υπερδύναμη, ήταν υπό κατάρρευση.


Εκεί που κάποιοι είδαν ελευθερία, ένας Κινέζος (ο Ζάνγκ), είδε μια νέα

παγκόσμια τάξη
Δημιούργησε μία ομάδα επενδύσεων ονόματι Θεός. Ο σκοπός ήταν, να φέρει κοντά τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς  να κατοχυρώσει τον έλεγχο και να χειραγωγεί παγκόσμια γεγονότα για κέρδος.


Καλόπιασε αξιωματούχους, αρχηγούς κρατών, επιχειρηματίες και ήταν φοβερός πωλητής.  Το πιθανό κέρδος υπερίσχυε όλων των ηθικών ενδοιασμών και αυτό αποδείχτηκε σε μία πρώτη κίνηση τον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου.

Κάτι συμβαίνει εκεί έξω. Φωτίστηκαν οι ουρανοί πάνω από τη Βαγδάτη. Κρυφές συμφωνίες, υποσχέσεις, μίζες μέσα από τον ίδιο ή αχυρανθρώπους τουΚαι κάπως έτσι η Ομάδα Θεός πλούτισε από πετρέλαιο και απέκτησε πάτημα στον στρατιωτικό και βιομηχανικό τομέα. Με τα σωστά άτομα στις σωστές θέσεις ο έλεγχος του κόσμου ήταν ανέλπιστα εύκολος. 

Πρέπει να πω πως η επιχείρηση άνθιζε. Με το δίκτυό του από χάκερ και τρομοκράτες έτοιμο ο Ζανγκ πρότεινε, η Ομάδα Θεός να κοιτάξει σε νέα κατεύθυνση. Η βιομηχανική κατασκοπεία ήταν ξεπερασμένη. Μπορείς να τους έχεις όλους στο χέρι, αν είναι όλοι συνδεδεμένοι.

Κατά τη θητεία μου στο Κογκρέσο, πήρα την πρωτοβουλία για να δημιουργηθεί το Ίντερνετ. Οι ΗΠΑ ήταν μία δοκιμή. Οι Αμερικανοί έδειχναν οι πιο έτοιμοι να παραδώσουν τη ζωή τους σ' ένα κουτί.

Χωρίς δισταγμό, όλοι μπήκαν στο δίκτυο. Καλώς ορίσατε, έχετε μέιλ Έδωσαν ό,τι είχαν.  Τραπεζικούς λογαριασμούς, ηλεκτρισμού ιατρικά αρχεία, δεδομένα DNA, παιδικές φωτογραφίες. 

Στήσαμε το μεγαλύτερο ανθρώπινο πραξικόπημα και όλος ο κόσμος πήρε μέρος εθελοντικά. 
Μπήκε "μέσα" στις εφαρμογές, τσέκαρε το κουτί  (σ.σ. στο "αποδοχή" του υπολογιστή - του κινητού) και συμφώνησε με τους όρους ...

Με την Ομάδα Θεός από πίσω, η E Corp έγινε η μεγαλύτερη βιτρίνα. Κάθε νέα συσκευή, ήταν ένας νέος τρόπος για την Ομάδα Θεός να χειραγωγεί τον κόσμο Με τον κόσμο να έχει αγκαλιάσει την ψηφιακή εποχή ξεκινήσαμε να βλέπουμε ότι ο Ζανγκ έπαιρνε θέση για να πάρει τον απόλυτο έλεγχο ..."


Από το δεύτερο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου αυτού εδώ


Για την απόδοση στα Ελληνικά και τη μεταφορά,
3v@n

Σημ: Σε όλο αυτό το σκηνικό που δραματοποιημένα περιγράφεται πιο πάνω, οι Τράπεζες έπαιξαν και παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο στην υποδούλωση των μαζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου