Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Πανταλάκη της τράπεζας των Μηχανικών, πόσα άτομα απέλυσες σε μια μέρα ; 1 ; 2 ; 3 ; 4 ;

Ο Στέφανος ., κατά γενική ομολογία, ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας φιλότιμος και καλός εργαζόμενος της Τράπεζας (;;;) των Μηχανικών (;;;). Της Attica bank.

Ήταν άνθρωπος που δε είχε δώσει ποτέ και σε κανέναν καμία αφορμή για "λόγια" και για δεύτερες σκέψεις, όπως δεν είχε αφήσει ποτέ χωρίς συμπαράσταση όποιον συνάδελφό τον είχε ανάγκη. 


Αυτόν (*), μαζί με άλλους 2 (;;) 3 (;;) τους απέλυσε ο Θεόδωρος Πανταλάκης. Όπως απέλυσε κι άλλους την ίδια μέρα (βλέπε εδώ και εδώ).
Το άτομο δηλαδή που δημιούργησε από το τίποτα ο τέως πρόεδρος της ΕΤΕ, ο Γορτύνιος (από το Μοναστηράκι Γορτυνίας) Θόδωρος Καρατζάς και τον άνδρωσε ο τέως
πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλας.

Πανταλάκη, θα σε ξαναρωτήσω με καλή προαίρεση. Πόσο καιρό νομίζεις ότι ο Στουρνάρας της ΤτΕ θα δίνει κάλυψη και ασυλία στα τερατουργήματά και στην πλειάδα από ποινικά που έχεις σε βάρος σου ; Πόσο καιρό θα εξυφαίνει η ΤτΕ το ιστό της αράχνης σε βάρος Νόμων, Συντάγματος, και της Κοινωνίας ;

Μηχανικοί του ΤΣΜΕΔΕ, τι άποψη έχετε για τα "έργα" των golden boys που πληρώνετε αδρότατα για να τα έχετε στην ... τράπεζά σας ; 
Γιατί πληρώνετε αδρότατα άτομα όπως ο Πανταλάκης και πληρώνατε όπως τον Γαμβρίλη ; 
Για να διαλύουν οικογένειες, σπίτια και υπολήψεις και για να πουλάνε στο 3% - 5% σε funds τα θαλασσοδάνεια που έδιναν, σε ημέτερους ;
Γιατί δεν απαιτείτε να συνταχθούν επιτέλους  Ισολογισμοί στο ΤΣΜΕΔΕ ;  

ΑΝ ... απολύετε ΛΟΓΩ ΕΞΟΔΩΝ, ΞΗΛΩΣΤΕ ΟΛΗ την διοίκηση της τράπεζας ΣΑΣ !!! Και καθίστε στο σκαμνί τους νυν και τους προηγούμενους !

Θανάση Σταθόπουλε εσύ για 4 απολύσεις, ως πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων θα κάνεις 3ωρη στάση εργασίας ; Ντροπή σου Θανάση Σταθόπουλε !!!

Ναι σου ξαναλέω Ντροπή σου !! Όπως σου είχα πει και την 18-1-2010 στα γραφεία του συλλόγου και ενόσω, 1 ΕΤΟΣ ΜΕΤΑ (18-1-2011) με απολύσατε με το αρχίλαμόγιο, τον Γαμβρίλη και τα πρωτοπαλίκαρα του (Μάραντο, Μαμαλούγκα, Δαυίδ, Λεπεσιώτου, Άννινο, Σαλεμή κλπ) !


Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Ένας "αλλιώτικος" Γορτύνιος
τηλ : 6977-913-924 

Παρανόμως και αντικαταστατικώς απολυμένος από την Attica bank και επί 8 έτη, 8 μήνες και 19 ημέρες στα Δικαστήρια (που τα χάσατε) με τα λαμόγια της τράπεζας !!!

* Πανταλάκη, αληθεύει ότι ο απολυμένος εργαζόμενος Στέφανος Π. ήταν σε μακροχρόνια αναρρωτική άδεια ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου