Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Οι τράπεζες θα χαρίσουν το 80% των δανείων στη Nova, για να την πάρει ο Μαρινάκης

Προ λίγων ημερών ανακοινώθηκε ότι (για την ώρα) μόνο η ανάσα εντός τραπεζικών ιδρυμάτων δεν θα χρεώνεσαι προμήθεια - χαράτσι.

Έτσι, (βλέπε εδώ) θα πληρώνεις χαράτσι για να μάθεις τι υπόλοιπο έχεις στον λογαριασμό σου, θα πληρώνει η γιαγιά χαράτσι διότι έχασε το PIN της, θα πληρώνει 20 € όποιος είχε την ατυχία να χάσει την πλαστική του κάρτα (Visa, master, χρεωστική κλπ).

Μέχρι εκεί δεν έδωσα καμία σημασία σκεπτόμενος "άστους να κλάψουν για να το διασκεδάζω όταν θα τους μιλώ για τις πολιτικές τους ... επιλογές". 
... Πολιτικές επιλογές που στέκονται απαθείς και αδύναμες να πουν στους Τραπεζίτες "που πάτε ρε παλιάνθρωποι ; Με τα λεφτά του ελληνισμού ζήσατε και ζείτε. Και ζητάτε κι άλλα χαράτσια για να πάρτε τις παχυλές σας αμοιβές ; "

Χθες όμως έμαθα ότι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, θα πάρει την Nova η οποία οφείλει στις τράπεζες ΕΤΕ, Aplha Πειραιώς και Αττικής (δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή) περί τα 350 εκ. €
Και για να δεχθεί ο Μαρινάκης να πάρει την Nova, ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ... ΤΡΑΠΕΖΕΣ υποσχέθηκαν ότι θα περικόψουν άνω του 80% στα δάνεια - οφειλές της (Νova) (βλέπε εδώ).

Μετά από αυτά συμπολίτη, σε ρωτώ :

  1. εσένα σου κούρεψαν κατά 80% το δάνειο ;
  2. σου το κράτησαν "παγωμένο" το δάνειο όσα χρόνια κράτησαν της Nova ;
  3. αισθάνεσαι λίγο αφελής πλέον ;
  4. Μηχανικέ που έδωσες ένα κάρο χρήματα για ασφάλιση στο Ταμείο σου (το ΤΣΜΕΔΕ) κι εκείνο τα έδωσε στην Attica bank για να τα δώσει ως ... δάνειο (και) στην Nova, που με τη σειρά της, θα της διαγραφούν το 80%+ των οφειλών της, νιώθεις καμάρι που χάρισες σε μερικούς κάτι εκατομμύρια ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου