Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Όταν 3.624,79 € επιφέρουν "σημαντική ζημιά" στην Attica bank. ΠΟΥ ; Στην Attica bank ...

Βαριέμαι να αναφερθώ στο 1,65 δις € που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου -μέσα σε 10 χρόνια- στην Attica bank.
Βαριέμαι να αναφέρω τα ποινικώς διωκόμενα μετοχοδάνεια της Attica bank.
Βαριέμαι να αναφέρω τα ... δάνεια σε Καλογρίτσες, σε Καρούζους κλπ της Attica bank.
Βαριέμαι να αναφερθώ στα ... δάνεια σε κόμματα, που μοίραζε η Attica bank.





Θα αναφέρω μόνο ότι η VISA ήταν στην Attica bank όταν ήμουν εκεί (στην Τρίπολη) δ/ντής και πριν "φάω" στο κεφάλι 13 μεταθέσεις μέσα σε 15 μήνες, όπου το κατάστημα Τρίπολης έμεινε ανοικτό για περίπου 2 1/2 έτη μετά το ξήλωμα μου. 
Θα αναφέρω επίσης πως για περίπου 5 μήνες μετά την απόλυση μου, πληρώνονταν δόσεις και έμεινε απλήρωτο υπόλοιπο 3.624,79 € (που σύμφωνα με την ... τράπεζα) προκάλεσε σημαντική ζημία στην τράπεζα Αττικής.

Ρε δε φταίτε εσείς που λέτε τόσες μαλακίες. Φταίνε Αυτοί που δεν έχουν

μπουζουριάσει ΑΚΟΜΗ τους Γαμβρίλη (πρόεδρας της Attica bank), Μάραντο (γενικό δ/ντή ... οικονομικών της Attica bank), Αντωνόπουλο (δ/νων σύμβουλος της Attica bank), Άννινο (δ/ντή στις μεγαλοχρηματοδοτήσεις) κλπ κλπ

'Όπως φταίνε κι αυτοί που σας δίνουν ακόμη χρήματα (οι μέτοχοί σας, τα Δημόσια Ταμεία ΤΣΜΕΔΕ και ΕΦΚΑ) για να πληρώνετε δικηγόρους σαν τα "αγαπάκια" της τράπεζας που διαλύουν την Κοινωνία.


Υ.γ. ρε "παιδιά" της Attica bank, τα 3,3 χιλιάρικα αν είναι "σημαντική ζημία" στην τράπεζα, τι είναι τα 25.000.000 € που δίνατε με ΜΑΥΡΕΣ μισθοδοσίες
Για τα σχετικά του θέματος βλέπε το Οι μαύρες μισθοδοσίες από την Attica bank. Ερωτάται η Οικονομική Εισαγγελία, ο ΣΔΟΕ, η Οικονομική Αστυνομία και η κυβέρνηση και τα Ταμεία (2) .
Μιλώ γι αυτά που δίνατε και σε εμέ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ !!!




Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Παρανόμως και αντικαταστατικώς απολυμένος από την ... τράπεζα των Μηχανικών (ΤΣΜΕΔΕ) από τις 18-1-2011 και έκτοτε στα δικαστήρια με τα λαμόγια της τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου