Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Δε πα να την λέτε ΑΕΠΙ και ΕΥΕΔ ; Δε πα να την λέτε ΕΔΕΜ ; Τα ... ελλείμματα (και ο Γρετζελιάς ;) παραμένουν. Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ

Θέλεις να βγάλεις φράγκα και σκέφτεσαι να γίνεις εφοπλιστής ; Τραπεζίτης ; Δε χρειάζεται. Γίνε ΠΑΣΟΚ.

Σημ : το "καλό" βρίσκεται στο τέλος του παρόντος κειμένου.


 Σύμφωνα με τα στοιχεία από το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου των ορκωτών λογιστών της Erst & Young για την περίοδο 2011-2014 που αποκάλυψαν το μέγεθος της κακοδιαχείρισης της ΑΕΠΙ, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΠΙ Παντελής Γρετζελιάς λάμβανε 195.544 ευρώ το έτος. Δηλαδή 16.295 ευρώ τον

μήνα!!! 

 

Εκτός των υπέρογκων αμοιβών του ίδιου και της οικογένειας Ξανθόπουλων που βύθισαν στην ένδεια χιλιάδες δημιουργούς, θυμίζουμε πως ο Παντελής Γρετζελιάς εκτός των καθηκόντων του ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΠΙ, ήταν και δικηγόρος στο επάγγελμα, αλλά και πρώην δήμαρχος της Νέας Φιλαδελφείας. 

 

Ο Γρετζελιάς που παρέμεινε ΚΑΙ στην διάδοχο κατάσταση της ΑΕΠΙ, την ΕΔΕΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΑΣΚΕΔΥ (Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης) "προσελήφθη ως αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της ΑΕΠΙ, Παντελής Γρατζελιάς, δικηγόρος στο επάγγελμα και επί σειρά ετών ένας από τους στενούς συνεργάτες των Ξανθόπουλων, μέλος του Δ.Σ. και … με αμοιβές παράλληλα υψηλές, όπως αυτών της οικογένειας Ξανθόπουλων".


 Για τον αναφερόμενο διορισμό ως αναπληρωτή γενικού διευθυντή του Γρετζελιά,  δεν βρήκαμε κάποια στοιχεία. Βρήκαμε όμως ποιος είναι ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ΕΔΕΜ. 

 

Η βαθύτατα ΠΑΣΟΚα και υπουργός οικονομίας του προδότη ΓΑΠ,  Λούκα Τ. Κατσέλη.

Είπαμε. Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ.

 

Και τώρα τα "καλά" που σας τάξαμε στην αρχή του κειμένου.

Γιατί θυμηθήκαμε τους σκελετούς των εξαϋλωμένων βαμπίρ του ΠΑΣΟΚ ;  Απλό. Διότι :

"Σε έκθεση της εταιρείας ορκωτών λογιστών Ernst & Young μετά τον οικονομικό έλεγχο που πραγματοποίησε στον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης για την περίοδο 2018-2019 σε ό,τι αφορά τα οφειλόμενα στους δημιουργούς, η έκθεση διαπιστώνει πως, με βάση τα έσοδά της από πνευματικά δικαιώματα του 2019, η Αυτοδιαχείριση έπρεπε να διανείμει στα μέλη της 3.815.146 ευρώ. Ωστόσο, οι δημιουργοί έλαβαν 2.569.545 ευρώ μέχρι τον Μάρτιο του 2021. Τα 1.245.601 ευρώ ερευνάται τι απέγιναν. Για το 2018, σύμφωνα με την έκθεση, οφείλονται στους δημιουργούς 33.974 ευρώ".

 

Σκέφτομαι να γραφτώ σε κάποια κλαδική του ΠΑΣΟΚ. Ξέρετε αν έχει μείνει κάποια - κάπου ενεργή ;

 

Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου