Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ξέχασα να πω για την επακόμβηση που είχα ...



Ήταν Παρασκευή πριν από τον χιονιά και την Καθαρά Δευτέρα όταν ο πιτσιρικάς βγήκε θετικός στο covid-19 test που κάνουν στα άμοιρα τα παιδάκια.

Έκανε και το "καθιερωμένο" test στο τοπικό ΙΚΑ και ήλθε στο σπίτι. 

Απόγευμα της ίδια ημέρας είχα κάποιο πονοκέφαλο. Όχι σοβαρά πράγματα αλλά ένα σφίξιμο στο κεφάλι, το είχα.

Βράδυ Παρασκευής ... απέκτησα κι ένα 38,4 πυρετάκο, μαζί με μια ελαφρά καταρροή. 

Σκέφτηκα "μαλακίες τέστ - λοβοτομή με μπατονέτα, στο κεφάλι μου δεν κάνω, αλλά, ευκαιρία είναι τώρα με την καταρροή να τεστάρω το υγρό της καταρροής". Βγήκε όντως θετικό. 

Άναψα τσιγαράκι, πήρα και μια ασπιρίνη και άραξα να δω ένα εργάκι. Το: the batman, που τελικά ήταν ψιλομαλακία.

Σάββατο πρωί ο πυρετός ήταν στο 37,1.

Θυμήθηκα πως είχε σπάσει μια κλειδαριά στην ταράτσα και πήρα τον κόφτη,

έκοψα περιμετρικά την κλειδαριά, έσπασα τον αφαλό, έβαλα μια άλλη που είχα και άραξα να απολαύσω μια κοτόσουπα.

Κατά τις 8 το βραδάκι ο πυρετός επανήλθε στο 38,6. Ασπιρινούλα, αποχυμωρής, χυμός καρότου - πορτοκαλιών - ακτινίδιο - μήλο και άραγμα στον καναπέ για να δω κάποιο σοβαρό σηριαλάκι, το The last Resort. Αυτό δεν ήταν κακό.

Έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα, έκανα ένα ζεστό ντους, άραξα στον καναπέ κι έριξα έναν υπνάκο. Για 14 ώρες ...

Κυριακή απόγευμα πλέον και από πυρετό τίποτα. Σχεδόν υποθερμία. 35,9 - 36,2. Μια χαρά σκέφτηκα. Έβαλα μπουφάν, πήρα το ΙΧ και έκανα μια βολτούλα στο κρύο με ανοικτά παράθυρα, έχοντας πάρει άλλη μια ασπιρίνη. 

Δευτέρα μια χαρά, Τρίτη δύο χαρές μέχρι που ο πολύποδας στη μύτη μου ... διαμαρτυρήθηκε ...

38,7 το θερμόμετρο μαζί με μύξα. Λέω : δε γαμιέσαι κι εσύ ; 

Μια πλύση στη μύτη, μια εισπνοή από ένα "φσουτ-φσούτ" που μου έχει δώσει ο ΩΡΛ, μια ασπιρίνη, ένας πολυ-χυμός και άραξα σταυροπόδι να φτιάξω αλλάξω καρβουνάκια στον κόφτη που είχα δανείσει (και δεν πρόκειται να το ξανακάνω).


Τετάρτη πρωί μια χαρά, απόγευμα όμως ξανά 38,6. Ασπιρινούλα, τραχανάς και άραγμα.

Πέμπτη πρωί όλα καλά. Ούτε πυρετός, ούτε μύξα, ούτε τίποτα. 

Ενδιάμεσα σ' αυτές τις ημέρες, τηλέφωνα με φίλους που νοσηλεύτηκαν (για ψύλλου πήδημα), χαβαλές και καθισιό στο μπαλκόνι για να απολαύσω το κρύο, έχοντας στις πλάτες μια κουβέρτα φλις.

Να μη ξεχάσω βέβαια να πω ότι, ο πιτσιρικάς απλά γέμισε μύξα η μύτη του (για μια εβδομάδα), η Ελπίδα έκανε δ 1/2 μέρες πυρετό (τα βράδια) που έπεφτε με depon των 500 mg και γενικά όλα μια χαρά, σε αντιδιαστολή με όσες ηλιθιότητες λένε αληταράδες στα ΜΜΕ αλλά και χέστες στον περίγυρο ...


Τελικά, "είμαστε ακόμη ζωντανοί 🎸🎹🎺🎻🎼" που λέει και το τραγουδάκι.  Όπως έμεινα και τον Νοέμβρη που πάλι είχα πυρετάκο, πόνο στις σπάλες και για 2 μέρες καταρροή, όπου, κι εκεί, την πέρασα στο πόδι με ασπιρίνες (και τσίπουρο με την παρέα, πλάι στο τζάκι).


Πάμε γι άλλα, μιας και ξέρουμε πως και θα ξανα-κολλήσουμε και δε θα τρέχει κάστανο. Εθελόδουλα χουντόπληκτοι σανοφάγοι, θύματα, που χάφτετε ότι μαλακία σας λένε 5 αλήτες σαν το Πορδοσάλτε, το Βασιβλακόπουλο, το Παγόνι και τον έμπορο πειραματικών τοξικών της phizer, τον Μ(π)ουρλά ... 

 

Υγ. Βασιλακόπουλε σκατόψυχε ΑΛΗΤΗ αφήσατε οι ... επιστήμονες τους καρκινοπαθείς εκτός ΜΕΘ διότι το είχατε δεδομένο πως θα πεθάνουν ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου