Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ελλάδα. Η χώρα του 15%, 25% και 60%

 Εδώ και τουλάχιστον 12 χρόνια (από την αρχή των μνημονίων) έχουμε όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι η Ελλάδα μας απαρτίζεται από λαό που κατά 15% είναι βλαμμένοι, 25% είναι απατεώνες, βολεμένοι & μικροαπατεώνες και 60% σκεπτόμενοι.

 

Χειροκροτήστε τον ηγέτη που δεν θα έκανε ούτε για θυρωρός

 Το ξέραμε και το διαπιστώναμε εδώ και χρόνια αλλά σήμερα το εμπεδώσαμε στο έπακρο.

Αφορμή στάθηκε το έργο "φιλλλαράκι έχεις κανένα ψιλό" που παίχτηκε από

τον "ηγέτη" Τσίπρα κατά τον πηγαιμό του στην Καλαμαριά όπου έπεσε επάνω σε μια μουσική κομπανία δρόμου και δεν είχε ούτε φράγκο για να τους δώσει.

 

 

Εκεί λοιπόν, κάποιοι παρατρεχάμενοι, έσπευσαν να του δώσουν "το κάτι τις" για να το δώσει στους μουσικούς. "Μέχρι εδώ καλά", θα έλεγε κάποιος από εκείνους που γνωρίζουν πως κανείς ζάμπλουτος δεν κυκλοφορεί με ... λιανά στην τσέπη ...


Το πρόβλημα όμως εστιάζεται στο ότι, ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ στους μουσικούς όσα του έδωσαν οι παρατρεχάμενοι, οι κλακαδόροι που τον ακολουθούσαν, οι επαγγελματίες χειροκροτητές που τον περιέβαλαν, έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν (τον Τσίπρα) φωνάζοντας μπράβο στον ηγέτη τους ...

 

Μ' αυτά και με εκείνα, ετοιμάζουμε βαλίτσες για να πάμε σε άλλα μέρη διότι εμείς του 60%, δε μπορούμε να ζήσουμε πλάι σε ζωντόβολα και απατεώνες. Εκτός κι αν τα στείλουμε να βοσκήσουν σανό και μείνουμε εμείς εδώ, σκεπτόμενοι ότι, άτομα σαν τον άεργο Τσίπρα και τους ομοίους του, δε θα ήταν ικανά να λειτουργήσουν ούτε ως θυρωροί πολυκατοικίας του 1960.


Νέο Αίμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου