Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Δικηγορική εταιρεία ΦΡΑΓΚΟΥ. Η εισπρακτική της ΔΕΗ

Εις το όνομα του Κοινού Καλού

 


 Δικηγορική εταιρεία Φράγκου, Κοραή 3, Αθήνα

Μετά τις εταιρείες :

  • δικηγορική εταιρεία υιοί Σιούφα 
  • δικηγορική εταιρεία Ευτυχίδου
  • δικηγορικό γραφείο Ανδρικόπουλου,
η δικηγορική εταιρεία Φράγκου, Κοραή 3, Αθήνα,  είναι ο νέος δυνάστης -
που ως καρκίνος κατατρώει την Ελληνική Κοινωνία όπου, τα μέλη του, (οι ... εργαζόμενοι του που επικαλούνται : "τη δουλειά μου κάνω"), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, σε ώρες κοινής ησυχίας (μεσημέρι), πιεστικά και δύστροπα, αφόρητα και επιτακτικά, παράνομα (αφού ουδέποτε δώσαμε εξουσιοδότηση για να αποκτήσουν τα προσωπικά μας δεδομένα ο καθένας τους), επιχειρούν να αποδείξουν για άλλη μια φορά πως στο ελλάντα των αργυρώνητων πολιτικών που δημιούργησαν ... νόμους αποδοχής τέτοιων οικτρών καταστάσεων, κάθε καλός "επιστήμονας" χωράει.
 

 
Βέβαια, στο περιθώριο όλων αυτών των σαδιστικών ... εταιρειών, το συνδικάτο των επιστημόνων δικηγόρων, κάνει ότι πάντα. Το παπί, αφού κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει.
 
 
Γιατί συμβαίνει αυτό ; Διότι για άλλη μια φορά "ο ... περήφανος ελληνικός λαός που ο τράχηλος του ζυγό δεν υπομένει", συμπεριφέρεται ως πρόβατο που αποδέχεται ότι του κάνουν, ανέχεται κάθε ¨μάγκα" της πιάτσας και κυρίως δεν εξεγείρεται.
 
_______________________________________________________
Ο χαβαλές που κάνουν στην ελληνική κοινωνία, οι Σιουφαίοι 
 
Στα παραλειπόμενα αυτών, η δικηγορική εταιρεία υιοί Σιούφα (που έχει χάσει την άδεια της ΚΑΙ από το ΣτΕ),  συμπτωματικά, προ ολίγου, στη σελίδα της στο facebook, σε ανάρτησή της, μιλά για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Καταναλωτή ...
 
Και μιλά ποιος ; Τα ... Σιουφόπαιδα !  😜
_______________________________________________________
 
 
Συνεχίζεται με ηχητικά - προτάσεις και οδηγίες για το πως μιλάμε και αντιμετωπίζουμε τέτοιες αλητείες.
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου