Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Γιωργάρα πήρες προαγωγή ; Άντε και Βαλκανίων. Μη σου πω και Ευρασίας


 Τον Γιώργο Ρούσκα τον ξέραμε ως πρόεδρο στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών, Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσων.

 

Τώρα (18-3-2022) όμως μάθαμε ότι -πιθανότατα- πήρε προαγωγή και έγινε "πρόεδρος συμβολαιογραφικών συλλόγων όλης της Ελλάδος", όπως έσπευσε στο 10ο δευτερόλεπτο στο video που βρήκαμε εδώ, να διορθώσει τους παρουσιαστές της ΕΡΤ1.

 

Γιωργάρα και εις ανώτερα. Είθε σύντομα και πρόεδρος όλων των συμβολαιογράφων Βαλκανικής, Ευρώπης και Ευρασίας, μη σου πω... Και γιατί

όχι ; Και υφηλίου. 


Γιώργος Ρούσκας, πρόεδρος συμβολαιογραφικών συλλόγων Ελλάδος


Γιωργάρα, επειδή σε αυτό το 9λεπτο video, μεταξύ άλλων η ευφράδεια λόγου σου ήταν παροιμιώδης, το κρατήσαμε να το έχουμε. Επίσης Γιώργο, εδώ και 3 χρόνια, σπάμε το κεφάλι μας να μάθουμε ορισμένα πράγματα για μια διαθήκη που "συντάχθηκε" σ΄ ένα Ίδρυμα, σε ένα νησί των Κυκλάδων και θα χρειαστούμε τη βοήθεια του συλλόγου σας. 

Θα μας βοηθήσεις ; διότι έχουμε κάποιες απορίες. Αν επί παραδείγματι γίνεται να συνταχθεί διαθήκη μου, μετά το θάνατό μου, και αφού αποδήμησα εντός Ιδρύματος ...

 

Και όταν κάποιος δικός μας ήλθε να κάνει αίτηση στις γραφειάρες σας εκεί στις παρυφές του Κολωνακίου για να μάθει τι και ΑΝ έχει συμβεί "κάτι" με κάποια διαθήκη, μια ευειδής κυρία υπάλληλος των γραφείων σας του απάντησε "κάντε αίτηση, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα λάβετε απάντηση αφού οι συμβολαιογράφοι, άλλοι απαντούν κι άλλοι όχι. Καλύτερα καλέστε στο τηλέφωνο έναν - έναν μόνος σας".

 

Συνεχίζεται 

 

Μνήμων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου