Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ανοικτή επιστολή προς Κυρ. Μητσοτάκη, Αλ. Τσίπρα, Μιχ. Ανδρεάδη και διοίκηση ΤΧΣ

Οι κάτωθι αναφορές μας ουδόλως έχουν να κάνουν με πολιτικές τοποθετήσεις, επιλογές και προτιμήσεις, παρά μόνο με το Κοινό Καλό της πολυετώς χειμαζόμενης Ελληνικής Κοινωνίας.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης - Αλέξης Τσίπρας - Μιχάλης Ανδρεάδης (δ/νων σ/λος Attica bank, ως μέλος του ΤΧΣ)



Κύριοι,

την 5η Ιουλίου 2022 έγινε η τελευταία γενική συνέλευση των μετόχων της Attica bank.

Σε αυτήν, ΕΝΑΣ μεν, αλλά για λογαριασμό "άλλων", ο Αθανάσιος Σταθόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων της τράπεζας παίρνοντας τον λόγο, μεταξύ άλλων, ανέφερε :

... το case study Attica Bank κατά την τελευταία 25-ετία, με την εκάστοτε δομή της μετοχικής της θέσης, που κατά κόρον στηριζόταν στα Ασφαλιστικά Ταμεία (ΤΣΜΕΔΕ, ΤΑΠΙΛΤ – ΑΤ, ΕΦΚΑ, ΤΜΕΔΕ, ΛΑΚ), πλέον και με βαρυσήμαντη μάλιστα παρουσία και κυρίαρχο λόγο στις μελλοντικές εξελίξεις στο εκ του νόμου «θνήσκον» εν έτει 2025 μόρφωμα του ΤΧΣ, με τις κατά καιρούς εγχειρούμενες αναδιατάξεις των επιχειρηματικών της πλάνων, που –εν τοις πράγμασι– λανθάνανε, όχι πάντως εξαιτίας των εργαζομένων της που πάντοτε δίνανε πολύ περισσότερα από ότι τους αναλογούσανε, αλλά των διοικούντων, που, αντιστρόφως αναλόγως της προσφοράς τους, θεσμικά απολάμβαναν, αρεσκόμενοι με τα εγχειρίδια αδρά αμειβομένων «συμβούλων» ως «μαθητευόμενοι μάγοι», φέρεται να έχει και πρέπει να έχει συνέχεια ...
 
 
Παρατηρήσεις επί του λογύδριου Σταθόπουλου :
  1. Κύριοι, είναι πασίδηλο πως ο Σταθόπουλος και οι πέριξ αυτού, διαπίστωσαν την θνησιμότητα του ΤΧΣ, αφού η τράπεζα σώθηκε αρχικά (στα τέλη του 2021) από τα χρήματα του. Από τα χρήματα του ΤΧΣ που ουσιαστικά είναι χρήματα του Έλληνα Πολίτη. 
  2. Ο Σταθόπουλος, θέλει να πείσει την Ελληνική Κοινωνία ότι δεν είχε ακούσει, δεν είχε δει, δεν γνώριζε ίσως, το τι εστί ΤΧΣ μέχρι την ημέρα που "διαπίστωσε" πως οι αναδιατάξεις που επιχείρησε να φέρει το ΤΧΣ (μέσω της τοποθέτησης του Μιχ. Ανδρεάδη) στην τράπεζα Αττικής, "λάνθαναν", όπως αναφέρει ...
  3. Ο Σταθόπουλος που διατέλεσε ολιγοήμερα ακόμη και πρόεδρος της τράπεζας, ενόσω ήταν ο αέναος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της, διαπίστωσε πως υπάρχουν "μαθητευόμενοι μάγοι, αδρά αμειβόμενοι σύμβουλοι" στην attica bank, όταν, επί ημερών Γαμβρίλη (τέως πρόεδρος της τράπεζας που επί ημερών του εξαφανίστηκαν 2+ δισ € από τα εταιρικά κεφάλαια της τράπεζας) αλλά και Αντωνόπουλου, Πανταλάκη (δ/ντες σύμβουλοι της τράπεζας), μακροημέρευσαν και περνούσαν "ζωή και κότα" Σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι που στο σύνολό τους σχεδόν, υπουργοποιήθηκαν (στον ΣΥΡΙΖΑ).
 
 
 Είναι ξεκάθαρο κύριοι πως, ο Σταθόπουλος αλλά και οι πέριξ αυτού, "ενοχλούνται" από τις αποκαλύψεις που επί ημερών ΤΧΣ και δη, επί ημερών διοίκησης της τράπεζας από τον Μιχάλη Ανδρεάδη, είδαν το φως της ευρείας δημοσιότητας, ΣΚΑΝΔΑΛΑ όπως :
  • η πτώχευση της τράπεζας
  • η μη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πώληση των δανείων της τράπεζας σε ... επενδυτικό σχήμα, αφού τα δάνεια επέστρεψαν στο σύνολο τους στην τράπεζα ! (χωρίς τις εξασφαλίσεις επί ακινήτων που είχαν !) και άλλα πολλά φαινόμενα κακοδιαχείρισης, δόλου, απιστίας προς την υπηρεσία κλπ.
 

Είναι δε ο Σταθόπουλος και οι πέριξ αυτού, τόσο τρομοκρατημένοι, που κατέληξαν σε αίτημα βοήθειας (άραγε ; ) μερίδας φιλικού τους Τύπου όπως αυτή εδώ https://1voice.gr/attica-bank-o-stoyrnaras-ton-proto-logo/ όπου, ω του θαύματος το site μιλά για "καλοθελητές συμβούλους που τσάμπα πληρώνονται".
 
Και μιλάει ποιος ; Το site που καμάρωνε πως "ο Γαμβρίλης αποκάλυψε τον Κανελλάκη"  ! προοιωνίζοντας την απόλυσή του, που ήλθε 6 ώρες κατοπινά του ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ και ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ τους δημοσιεύματος την 18-1-2011.  


Κύριοι, στο δια ταύτα. ΑΝ επιθυμείτε το πρόβλημα της Attica bank να λυθεί μια για πάντα, ΞΗΛΩΣΤΕ από την τράπεζα τον Αθανάσιο Σταθόπουλο και θα διαπιστώστε την αμέσως επόμενη ημέρα πως, όχι "ως δια μαγείας"πως, τα μισά προβλήματα της τράπεζας, θα αρχίσουν να επιλύονται γοργά. 
 
Στην πράξη σας αυτή θα μας βρείτε ΟΛΟΥΣ ως συμμάχους σας με σωρεία από στοιχεία που διαθέτουμε, ακόμη και με νέα στοιχεία φακέλλων, που "αρχειοθετήθηκαν". Στοιχεία που εύλογα και προσδοκώμενα, θα προκαλέσουν τρόμο σε άρπαγες Δημοσίου Χρήματος.
 
Θα βρείτε δε συμμάχους τόσους όσους δεν φαντάζονται εκείνοι που κατέστρεψαν μια τράπεζα και πλειάδα Δημοσίων Ταμείων. Εκείνων δηλαδή που είδαν μια μεγάλη Ελληνική επιχείρηση ως "case study" και όχι -τους εαυτούς τους- ως υπαλλήλους διαχείρισης Ελληνικού χρήματος ...



gkanellakis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου