Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Η παταγώδης αποτυχία των ονομαζόμενων "πολυδύναμων" αστυνομικών τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ

UPD. Ο τελευταίος μήνας ήλθε να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι αστυνόμευση και φύλαξη στην Ελλάδα δεν υπάρχει.

Η απόδειξη ήλθε μέσα από τα τραγικά 3 τροχαία δυστυχήματα που σκοτώθηκαν ανήλικα παιδιά που οδηγούσαν ΙΧ αυτοκίνητα. Όπως ήλθε και από τις πυρκαγιές που καίνε για άλλη μια φορά σχεδόν όλη τη χώρα, χωρίς να υπάρχει έστω ένας καταλογισμός ευθύνης σε υπεύθυνους που προκάλεσαν πυρκαγιά και δυστυχήματα, χωρίς να υπάρχει έλεγχος κίνησης οχημάτων σε δασικές περιοχές, χωρίς να υπάρχει απαγόρευση κίνησης σε δρυμούς, χωρίς να γίνονται τυχαίοι έλεγχοι σε οδηγούς, όπου θα αποκαλύπτονταν οι εκατοντάδες "ανήλικοι οδηγοί" που κυκλοφορούν ως άλλος

Χάρος, στους δρόμους της επικράτειας. 


Ένα κράτος σε αποχαύνωση που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η πληρωμή των δανειστών και η πειθήνια εφαρμογή στα κελεύσματα των ... Ευρωπαίων συμμάχων μας.

 

Ένα κράτος που έχει "υπεροπλία" σε δυνάμεις αστυνομίας, αλλά μεγάλο της ποσοστό της αναλώνεται στο να φυλάει τον κάθε πολιτικό, τον κάθε δημοσιογράφο, τον κάθε ιδιοκτήτη ΜΜΕ, τον κάθε ολιγάρχη.

 

Απογοήτευση στις μάζες από τα πολυδύναμα εγκλήματα ανικανότητας των ιθυνόντων, οργή στην κοινωνία από την κοροϊδία.

 

Καλά θα ήταν οι ιθύνοντες να διαβάσουν την προ 10ετίας επιστολή αστυνομικών για το θέμα των "πολυδύναμων" τμημάτων, στο Επιστολή αστυνομικών προς την ελληνική κοινωνία... και να λογικευτούν.


Μνήμων

 

Σημείωση : είναι σίγουροι οι ιθύνοντες ότι η απομάκρυνση νέων ανθρώπων από τις περιοχές που καίγονται προκαλεί καλό ; Τι κακό προκαλούσε η παλαιότερη βοήθεια των νεαρών πολιτών στις δυνάμεις της πυροσβεστικής ; 

 

 

 

UPD. Σχόλιο ΓΘΚ : θα συμφωνήσω απόλυτα με το κείμενο του Αδελφό μας και θα συμπληρώσω κουβέντα που είπε προ 2 λεπτών γυναίκα - κάτοικος Παλλήνης στο OPEN, που είπε επί λέξη : δεν υπακούσαμε που μας είπαν να φύγουμε. Αντιθέτως πήραμε 2 λάστιχα νερού και σώσαμε το σπίτι μας βρέχοντας τα παρακείμενα δέντρα. 

Θα προσθέσω επίσης και τα "διαπίστωση" δημοσιοκάφρου που είπε : βλέπουμε στο χωράφι αυτό να μην έχουν απομακρυνθεί τα ξερά κλαριά. 

Άντε τράβα πάρα πέρα κοράκι του ανθρώπινου πόνου που ως άλλο φερέφωνο λες όσα λένε τα σκουπίδια της πολιτικής, περί προσωπικής ευθύνης ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου