Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Οι νοσοκόμες που θαρρούν πως είναι -τουλάχιστον- γιατροί. Η μανδάμ με την πράσινη στολή.

 14 Μαίου ο τύπος έχοντας περάσει 2-3 ημέρες με πυρετό και covid-19 προ 15ημέρου, και νιώθοντας έναν πόνο από το σβέρκο μέχρι τη μέση επί 10 ημέρες, αντιλαμβανόμενος ότι πλέον πονάει και εμπρός στο στέρνο, παίρνει το λεωφορείο και πάει στο Παμμακάριστος που εφημέρευε το καρδιολογικό του τμήμα. 

 

Δίνει τα στοιχεία του στη υποδοχή, παίρνει αριθμό από το αυτόματο μηχάνημα και περιμένει στο καθιστικό. Χρόνος αναμονής -όπως έγραφε το χαρτάκι- περί τα 45 λεπτά.  

 Όμως, 5 λεπτά μετά την λήψη του χαρτιού προτεραιότητας βγαίνει ένας γιατρός από το ιατρείο των εκτάκτων και του κάνει νεύμα λέγοντας "ελάτε". 

 

Ο τύπος μπαίνει μέσα στα εξωτερικά ιατρεία όπου υπήρχαν 3 ασθενείς που εξετάζονταν, 3 ιατροί με άσπρη ρόμπα (ή όπως το λένε αυτό που φοράνε) και μια καστανόξανθη μανδάμ με πράσινη -πιθανόν- χάρτινη στολή, ύφος χιλίων καρδιναλίων και μάσκα κάτω από το

πιγούνι. Ίσως διότι έτρωγε κάτι, εκείνη τη στιγμή. Ίσως διότι έλεγε μαλακίες στους γιατρούς σε στυλάκι : είμαι και γαμώ τις γκόμενες και θέλω να καυλαντίσουμε ...

 

Ο γιατρός ρωτάει τον τύπο : τι έχετε ; και πριν προλάβει να απαντήσει ο τυπάκος, η μανδάμ με τα πράσινα σπεύδει με ένα -τουλάχιστον-  άθλιο και ηλίθιο χιουμοράκι να απαντήσει : βάλε τη μάσκα σου και δεν έχεις τίποτα. 

 Ο άνθρωπος -κάκιστα- της εξηγεί ότι νιώθει δυσφορία και πως δεν μπορεί να ανασάνει με το φίμωτρο (μάσκα) και πως δεν προτίθεται να φορέσει την μαλακία. Συμπλήρωσε δε : αν επιμείνεις στο φίμωτρο, φεύγω, αλλά θα σου απαντήσω μέσω επιστολής στους προϊσταμένους σου.


Η μανδάμ ενοχλημένη που της χάλασαν τη σιέστα και της διέκοψαν τον χαβαλέ με τα μαλακισμένα ηλίθια και ναρκισσιστικά αστειάκια και γελάκια με τους γιατρούς, φεύγει -εμφανώς- στενάχωρη.

 

Τελικά, ο τύπος έκανε ότι εξετάσεις έπρεπε, μιας και ο ένας γιατρός (που της έβαλε -ήπια- πάγο) ανέλαβε τον προσφέγοντα στα εξωτερικά ιατρεία. Τον τύπο που πήγε στα εξωτερικά ιατρεία, όχι για να ψάξει γκόμενα να γαμίσει, μιας και τέτοιες πατσαβούρες, τις έδιωχνε στη ζωή του, αλλά για να δει τι του συμβαίνει. (Τελικά είχε ψύξη σε συνδυασμό με αλλεργικό άσθμα).


Για τη μεταφορά, 

Επιστάτης


Σημ : τα στοιχεία του τύπου είναι στη διάθεση όποιου Αρμοδίου, τα ζητήσει. Το αναρτούμε δε σήμερα μιας και στο νοσοκομείο της Πάτρας, η εκεί μανδάμ νοσηλεύτρια, έκρινε πως το νοσοκομείο δε μπορούσε να περιθάλψει ετοιμοθάνατο ανθρωπάκι.


Υγ. ψόφο ξεφτιλισμένοι ... δημόσιοι υπάλληλοι !



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου