Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Αγγελία. Ζητούνται συνταξιούχοι ή εν ενεργεία τραπεζικοί υπάλληλοι, τμημάτων χορηγήσεων

Upd 15-8-2022 Αγγελία. 

 

Ζητούνται συνταξιούχοι ή εν ενεργεία τραπεζικοί υπάλληλοι, τμημάτων χορηγήσεων που να έχουν στην διάθεσή τους αντίγραφα από :

  • υπηρεσιακά σημειώματα διοικήσεων των τραπεζών για πιστοδοτήσεις
  • εσωτερικές αλληλογραφίες της διοίκησης με οδηγίες και εντολές για πιστοδοτήσεις  
  • διευκρινιστικές εγκυκλίους για πιστοδοτήσεις
  • κανονισμούς - κατευθυντήριες οδηγίες πιστοδοτήσεων των τραπεζών που υπηρέτησαν ή/και της ΤτΕ κλπ

 

Τονίζεται πως είναι παντελώς αδιάφορο αν η τράπεζα που θήτευσαν/θητεύουν οι

συνάδελφοι είναι ακόμη εν ενεργεία ή αν έχει κλείσει.

 

Σημειώνεται δε ότι, τα αιτούμενα έγγραφα θα χρησιμοποιηθούν για Ιερό Σκοπό και για το καλό της Κοινωνίας, που αντιμετωπίζει ένα κτηνώδες κύμα πλειστηριασμών από funds και τράπεζες.   

Ενδεικτικά, όσα παραλειφθούν, θα δοθούν σε ομάδες έντιμων Δικηγόρων που παλεύουν με νύχια και με δόντια, έναντι ενός συστήματος που ξεδιάντροπα κλέβει και ισοπεδώνει τα πάντα.

 

Η εχεμύθεια θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη από μέρους του υπογράφοντος το παρόν. Για περισσότερες πληροφορίες Γιώργος Θ. Κανελλάκης, τηλ : 6977-913-924


Upd : ευχαριστώντας όσους συναδέλφους και φίλους έχουν αποστείλει όσα έγγραφα είχαν στη διάθεσή τους, ενημερώνουμε πως ήδη ότι μας έστειλαν, παραδόθηκαν στους αρμόδιους. 


Upd 2 :  Μόνο και μόνο η παραδοχή ότι πλέον όλο και συχνότερα οι τοκογλύφοι των ... funds χάνουν τη μία δίκη επάνω στην άλλη, εμάς εδώ μέσα μας χαροποιεί τα μάλα. Βλέπε : Τα funds χάνουν στα δικαστήρια - Μπάζουν... νερά οι τιτλοποιήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου