Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Εργοδοτικός συνδικαλισμός σε όλη του την χυδαιότητα !

Εργοδοτικοί συνδικαλιστές! Ξεπουλημένα τομάρια, λακέδες, γλύφτες και μπράβοι της εργοδοσίας! Ότι πιο σιχαμένο, ότι πιο βρωμερό μπορούσε να τύχει ποτέ στο συνδικαλιστικό κίνημα! Εργοδοτικοί συνδικαλιστές, προδότες της τάξης τους! Εργοδοτικοί συνδικαλιστές στην υπηρεσία της οπισθοδρόμησης προς τις σπηλιές!



Η παρουσία σου και μόνο σ’ έναν χώρο με εργοδοτικό συνδικαλιστή σε μολύνει και πρέπει να κάνεις μετά μπάνιο με betadine! Από την άλλη είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις ζήσει τέτοια παλιοτόμαρα, να έχεις συγκρουστεί μαζί τους, να
έχεις εμπειρία από την βρωμιά τους κατά τη διάρκεια αγώνων, πολύ περισσότερο σε κρίσιμες καμπές των αγώνων! Όταν έχεις τέτοιες εμπειρίες και μάλιστα από παιδί, ξέρεις καλά τι θα πει εργοδοτικός συνδικαλιστής! Όταν έζησες σαν παιδί, από την πρώτη γραμμή, ξεπούλημα μεγάλου αγώνα ξέρεις καλά τι χαφιέδες είναι οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές!


Πιστεύεις ότι έχεις ζήσει τα πάντα όσον αφορά τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές μέχρι που βρίσκεσαι στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου σαν συνοδός, παρέα με έναν λιγδιάρη πρώην εργοδοτικό συνδικαλιστή και νυν συνταξιούχο στην υπηρεσία του εργοδοτικού συνδικαλισμού! Μέχρι τώρα δεν είχες εμπειρία να βρεθείς με έναν εργοδοτικό συνδικαλιστή χωρίς εκείνος να σε γνωρίζει. '
Ο λιγδιάρης συνοδεύει την γυναίκα του! Ο μιαρός δεν ήταν απλός εργοδοτικός συνδικαλιστής αλλά πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου! Σαν βρωμερός και τρομερός πρώην εργοδοτικός πρόεδρος αρχίζει να «σαλιάζει» και να «βολιδοσκοπεί»! Κάνεις τον χαζό, τον εντυπωσιασμένο με αυτά που ακούς και τότε ο λιγδιάρης ξεδιπλώνει όλη τη βρωμιά του! Σου λέει για το πόσο αγωνιστής ήταν ενώ οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν τον ακολουθούσαν παρά μόνο καμιά δεκαριά! 
Σου λέει ότι ο μόνος βουλευτής που έκανε κάτι για την περιοχή ήταν ο τάδε και αναφέρει το όνομα του πιο φασίστα βουλευτή που πέρασε μεταπολιτευτικά από τον νομό και απορείς πως δεν σου ανέφερε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο! Κατόπιν γίνεται χυδαίος γιατί αρχίζει τις γνωστές αθλιότητες ότι στην Πελοπόννησο τους «προσέχουν» ενώ τους Μακεδόνες τους έχουν χεσμένους! Τον ρωτάς αν πήγε ποτέ στην Πελοπόννησο και σου απαντάει ο ψευταράς ότι πήγε χωρίς να του περνάει καν απ’ το μυαλό ότι εσύ κάποτε βρισκόσουν συχνά πυκνά στην Πελοπόννησο! Γελάς καθώς τον ακούς να λέει τέτοιες βλακείες θυμούμενος ότι ο καλύτερος δρόμος που είχαν πριν δέκα χρόνια στην Πελοπόννησο ήταν όπως ένας επαρχιακός δρόμος που πήγαινε σε ένα κουτσοχώρι της Μακεδονίας! Αλλά τι θα μπορούσε να λέει ένα εργοδοτικός συνδικαλιστής;! Ιστορίες περί βορά και νότου για να δικαιολογήσει το χάλι στα νοσοκομεία και παντού, λες και στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου έχουν αναλώσιμα ενώ δεν έχουν στα νοσοκομεία της Μακεδονίας!


Αφού τον βρωμιάρη εργοδοτικό συνδικαλιστή τον έχει πιάσει οίστρος και γλωσσοδιάρροια του πετάς σαν μπανανόφλουδα με τρόπο το όνομα ενός αγωνιστή που πέρασε από αυτό το νοσοκομείο και που πολλές φορές βρέθηκες μαζί του στην πρώτη γραμμή. Αρχίζει ο σαχλαμάρας ο εργοδοτικός συνδικαλιστής τότε να λασπώνει τον αγωνιστή με τον πιο χυδαίο τρόπο! Τότε ο ασθενής που συνοδεύεις από το κρεβάτι, ξεχνώντας τον πόνο του, αρχίζει να σου κάνει νοήματα με το χέρι γιατί καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα να τον φας ζωντανό!


Σιγά όμως να μην τον φας ζωντανό! Δεν του έκανες την ερώτηση που ώρα περιμένεις να του κάνεις! Ρωτάς τον εργοδοτικό συνδικαλιστή ποιος είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που νομίζει ότι έκανε για το νοσοκομείο! Δεν σου απαντάει ούτε ότι πάλεψε για την επάνδρωση του νοσοκομείου, ούτε για την υλικοτεχνική υποδομή!  
Σου λέει κάτι εκπληκτικό για ένα νοσοκομείο που φτιάχτηκε με τις θυσίες του Ελληνικού λαού και για το οποίο ένα μικρό ποσό έδωσε κι ένας «εθνικός ευεργέτης», ο οποίος αφού ήπιε το αίμα των εργατών του, δώρισε ένα ψωροποσό για να γίνει το νοσοκομείο. Δωρεά ως καθρεφτάκια σε ιθαγενείς, αφού με ένα μικροποσό ως δωρεά απαλλασσόταν από φορολογία και άλλες υποχρεώσεις του στο κράτος, βαφτιζόταν κι από πάνω εθνικός ευεργέτης! Ο εργοδοτικός συνδικαλιστής λοιπόν χωρίς να σκεφτεί καθόλου δήλωσε ότι η μεγάλη προσφορά του ως προέδρου στο νοσοκομείο ήταν ότι πήγε στο ίδρυμα του «εθνικού ευεργέτη», πήρε πορτρέτα του ευεργέτη και τα τοποθέτησε στον κεντρικό διάδρομο του νοσοκομείου, διότι για αρκετά χρόνια κανένας δεν ενδιαφέρονταν να αναδείξει τον άνθρωπο εξαιτίας του οποίου υπήρχε το νοσοκομείο!


Εργοδοτικός συνδικαλισμός σε διατεταγμένη υπηρεσία 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ελεεινός και τρισάθλιος! Πιο ελεεινός και πιο τρισάθλιος καίγεσαι!


Νάβις

Πηγή : agkidapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου