Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η λογική του παραλόγου, βιογραφικά, η Attica bank και οι υπόλογοι (με ηχητικό)

Ακόλουθος του Χρυσοχοΐδη ο Σπίρτζης
Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που δέχθηκα ένα μήνυμα που έλεγε : "την τάδε ώρα θα μαζευτούμε στο τάδε σημείο. Σε περιμένουμε".

Πήγα. Εκεί, στην ομήγυρη, ήταν 5 μεσήλικα άτομα. 3 γνωστοί και 2 άγνωστοι σε εμένα. Όλοι πλην εμού ήταν ντυμένοι με καλοραμμένα κοστούμια. Κάθισα, παράγγειλα έναν Ελληνικό με λίγη ζάχαρη και παρακολουθούσα την συζήτηση. 

Κάποια στιγμή που η κουβέντα είχε "πάρει φωτιά" αφού επάνω στα ενωμένα 2 τραπέζια ήταν πλέον απλωμένοι 3 φάκελοι και ένα σωρό σκαναρισμένα και φωτογραφημένα έγγραφα, σηκώθηκε οργισμένος ο μεγαλύτερος σε ηλικία και είπε :  ο υπουργός ... οικονομολόγος και Πολιτικός Μηχανικός Χρήστος Σπίρτζης, που διαχρονικά λειτούργησε ως οικονομικός αναλυτής, θα έχει πάρα πολλά να μας απαντήσει για την προ 4ετίας βεβαιότητά του ότι το Ταμείο Μηχανικών δεν θα χάσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει ρίξει στην Attica bank. Αλλά και για την τωρινή του επιμονή για να πέφτουν τόσα εκ/ρια σε ένα άπατο πηγάδι.



Η λογική του παραλόγου στο έπακρο,
σε ένα 3λεπτο ηχητικό 

Ας ακούσουμε και ας θυμηθούμε τον Χρήστο Σπίρτζη να περηφανεύεται ότι το ΤΣΜΕΔΕ έχει πάρα πολλά αποθεματικά, περί τα 2,5 δισ  και πως το ΤΣΜΕΔΕ δεν έχει χάσει από την στήριξη της Attica bank με εκατοντάδες
εκατομμύρια euro.



-----------------------

Βιογραφικά, έργα και ημέρες

Χρήστος Σπίρτζης : Γεννημένος το 1969. Συνδικαλιστής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. 
  •  Από το 1996, όταν ήταν 20 ετών, ορίστηκε Επιμελητής της ΜΕ Νέων Μηχανικών του ΤΕΕ.
  •  Από το 1997 εξελέγη στην αντιπροσωπεία του ΤΕΕ.
  • Από το 2000 έως το 2003 ήταν μέλος της Διαρκούς Επιτροπής (ΔΕ) του ΤΕΕ.
  • Από το 2007 έως το 2010 διετέλεσε Β' Αντιπρόεδρος της ΔΕ του ΤΕΕ.
  • Το 2007 στήριξε την εκλογή του προδότη Γιώργου Παπανδρέου. Κατά την αποχώρησή του από αυλικός του ΓΑΠ επικαλέστηκε ότι διαφώνησε με την ψήφιση του μνημονίου από το τέρας ΓΑΠ (όμως στην συνέχεια, το 2015, ψήφισε το 3ο μνημόνιο και με τα δύο του χέρια).
  • Από το 2010 έως το 2015 διατέλεσε πρόεδρος του ΤΕΕ
Το ΤΕΕ είναι η προισταμένη αρχή του τέως ΤΣΜΕΔΕ και νυν ΤΜΕΔΕ

Πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ από το 2008 μέχρι και το 2016 ήταν ο  Γιάννης Γαμβρίλης 

Ταυτόχρονα, ο Γαμβρίλης ήταν ΚΑΙ   πρόεδρος της Attica bank από το 2010 μέχρι και το 2016.

Το ΤΣΜΕΔΕ από το 2008 μέχρι και την παύση της ύπαρξής του ως ΤΣΜΕΔΕ (τον 12 του 2016) και την ... αντικατάστασή του από το ΤΣΜΕΔΕ, ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ως όφειλε. 

Από το 2014 μέχρι και σήμερα το Ταμείο ΤΣΜΕΔΕ έχει ρίξει περί τα 410.000.000 € στην Attica bank. Από αυτά, σήμερα υπάρχουν μόνο τα ...


Αφού δείτε και αυτό εδώ, συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου