Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Ειλικρινά είναι απίστευτο. Ο Τσίπρας και οι νεοΠΑΣΟΚΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπίσουν τον Γεωργίου

Από την Ιστορία έχουμε διδαχθεί για διάφορους σιχαμερούς προδότες. Έτσι,
  • η προδοσία του Εφιάλτη το 480 προ Χριστόν κατά των 300 Σπαρτιατών του Λεωνίδα και των 700 Θεσπιαίων, υπέρ των Περσών. 
  • η προδοσία του Πήλιου Γούση το 1803 που άνοιξε τις πύλες του Σουλίου για να μπουν οι Τούρκοι του Αλή Πασά
  • η προδοσία του Νενέκου μέσω της προπαγάνδας κατά των Ελλήνων του Κολοκοτρώνη και υπέρ των Τούρκων 
  • η προδοσία του Γεωργίου Τσολάκογλου μέσω της αποδοχής του διορισμού του ως πρωθυπουργού από τον Άξονα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και της υπογραφής συνθηκολόγησης
  • η προδοσία του Γεωργίου Α. Παπανδρέου που έφερε στην Ελλάδα το ΔΝΤ κατά την έναρξη της κτηνωδίας των μνημονίων το 2010, 
είναι ορισμένες από τις τιτάνιες προδοσίες ελληνόφωνων κατά του Λαού και της Πατρίδας. 

ΟΜΩΣ, από το 2015 και εντεύθεν, με την εγκληματική εκλογή των Τσίπρα και Καμμένου ως κυβερνητών, η έννοια "προδότης" απέκτησε πλέον μια άλλη σημασία. Πιο μεγάλη. Τιτάνια θα λέγαμε. 
Η αρχή έγινε με την μη εφαρμογή από τους 2 προαναφερόμενους, της Λαϊκής Εντολής κατά το Δημοψήφισμα του 2015. Μη εφαρμογή που επισύρει ευθύνες σε βάρος τους από το Σύνταγμα !

Από το Δημοψήφισμα μέχρι σήμερα έχουν περάσει περί τα 3 έτη όπου, μέσα σε αυτά, οι δύο του (Τσίπρας - Καμμένος) έχουν δώσει ρεσιτάλ εγκληματικής ψευτιάς, μειοδοσίας, ξεπουλήματος Δημόσιας περιουσίας, δημιουργίας χιλιάδων αυτοκτονιών, εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων μεταναστών κ.ά.

Κι όμως ! Η κατρακύλα τους δεν έχει σταματημό.

Προ ολίγων ωρών ο Τσίπρας, σε συμπαιγνία με τον συνέταιρό του Καμμένο,
ξεπούλησαν το χιλιάδων ετών Ιστορικό Όνομα της Μακεδονίας σε Σλάβους, μετά από τις εντολές που έλαβαν από την Γερμανική Ε.Ε. και το Αμερικανικό ΝΑΤΟ. 

Θα έλεγε κανείς ότι το πράγμα έφτασε στο "μη παρέκει". Στον πάτο του βρωμερού πηγαδιού τους.
Κι όμως !!! 
Η κατάντια και ο κατήφορος τους συνεχίστηκε ακόμη πιο πέρα !

Προ ολίγου ο Τ$ίπρα$ (με τις πλάτες του Καμμ€νου), έφτασε στο απόλυτο σημείο ξεφτίλας να δηλώσει σε συνέντευξή του στη Γερμανική εφημερίδα Die Welt (βλέπε σχετικά εδώ): "Ουδείς αμφισβητεί την αξιοπιστία της ΕΛΣΤΑΤ - Δεν απαιτούμε να μπουν στο αρχείο οι υποχρεώσεις μας για το χρέος. Θα καταθέσουμε υπέρ του Ανδ. Γεωργίου αν χρειαστεί".

Ελληνίδες Έλληνες. Προ ετών, από το 2010, δηλώναμε σε κάθε μας δυνατότητα εκφοράς δημόσιου και μη λόγου ότι, ζούμε βρωμερές ημέρες. 
Τώρα όμως διαπιστώνουμε ότι ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΤΟ μείον ένα !!! Ο απόλυτος πάτος θα είναι το επόμενο και τελευταίο στάδιο !!! 

Γιατί αναφέρουμε το "πάτος μείον ένα" ;

Ακούστε το μονόλεπτο αυτό ηχητικό και θα έχετε απάντηση στην ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΠΟΡΙΑ ... Σημείωση : τις φωνασκίες και τις κοκορομαχίες μεταξύ των εθνικών μειοδοτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, ουδείς τις παίρνει σοβαρά και αυτό θα φανεί σύντομα. 

Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου