Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Αναστάσιος Κώνστας. Οι Τράπεζες και τρόποι για να τις κερδίσουμε (ηχητικό)

Την 29 Ιανουαρίου 2017 το Στέκι του Ιλίου διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα : οι Τράπεζες και πως μπορούμε να τις κερδίσουμε.

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν ο Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω Αναστάσιος Κώνστας (η σελίδα του είναι εδώ) και ο υπογράφον το παρόν Γιώργος Θ. Κανελλάκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αναστάσιος Κώνστας παρουσίασε αναλυτικά πάρα πολλά στοιχεία για τον μηχανισμό καθυπόταξης και ξεπουλήματος της Χώρας μας. Μηχανισμό που στηρίζεται σε σαθρούς Τραπεζίτες και σε μαριονέτες πολιτικούς.

Παρά την παρέλευση 17 μηνών από την ομιλία Κώνστα, τα πάντα είναι πιο επίκαιρα και από τα ... επίκαιρα που προτάσσουν τα ... κανάλια.

Ακούστε το κατωτέρω, σκεφτείτε και κινηθείτε δεόντως.



Σχόλιο Γιώργου Θ. Κανελλάκη


Συμπατριώτες, σηκώστε ανάστημα. Μη θεωρείτε ότι είναι αδύνατη η ανατροπή του πουλημένου καθεστώτος, με όποια πολιτική μορφή και αν αυτό εμφανίζεται.


Μη πιστεύετε ότι έχουμε χάσει πλέον τα πάντα, μιας και οι 300 ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θέλουν να πιστέψετε. Θέλουν να πιστέψετε ότι ... πεπρωμένον φυγείν αδύνατον ...

Σκεφτείτε ότι αυτοί οι ξεφτιλισμένοι ... πολιτικοί, αυτά τα παράσιτα, ΔΕΝ είναι πεπρωμένο ! Είναι μια χούφτα πλιατσικολόγων και απατεώνων του κοινού ποινικού Δικαίου, που νέμεται την (υπερ)εξουσία που τους δίνουν οι Τραπεζίτες.

Διώξτε από το μυαλό σας τα περί αριστεράς, δεξιάς, ... κεντρο-απαυτό και κεντρο-αποκείνο. Ο χωρισμός των πολιτικών πτερύγων δε δώθε και εκείνο ήταν εφεύρημα των Γάλλων, προ πολλών ετών, μόνο και μόνο για να κρατούν τον Λαό της Γαλλίας διχασμένο.

Επίσης, πετάξτε από δίπλα σας κάθε θρασίμι του διαδικτύου ή/και της πραγματικής ζωής μιας και ο μόνος του σκοπός είναι να σας μπερδεύει και να ωθεί στις πεπατημένες ... πολιτικές σας επιλογές. 

Σκεφτείτε τι ρόλο παίζουν κάποια sites και κάποια blogs, λέγοντάς τα, πότε έτσι και πότε αλλιώς. Πότε εμφανιζόμενοι ως δώθε και πότε ως "κείθε" ...


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου