Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ψήφισμα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας : ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Δεν υποχωρούμε.-

Συστάθηκε στην Αθήνα, η Επιτροπή Αγώνα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας και την μη αλλαγή συνόρων στην Βαλκανική.


Μεγάλο ενδιαφέρον για την συμμετοχή στην επιτροπή την υπήρξε από σημαντικά πρόσωπα με δημοκρατικές και πατριωτικές καταβολές. Εκτός από τους εισηγητές (Στοφορόπουλος Θέμος, Μηλιαράκης Μανώλης, Σχοινά Κατερίνα, Αποσίτης Λεωνίδας), πρότειναν ζητήματα κοινής δράσης, κ.ά. ακόμα 20 ομιλητές και πολλοί μετά το πέραν των ομιλιών περίμεναν και δήλωσαν την συμμετοχή τους στο έργο της επιτροπής.

Εκδόθηκε ψήφισμα. Τονίστηκε ότι:


Οι συνεχείς υποχωρήσεις στο μνημονιακό καθεστώς και στα εθνικά μας θέματα εξασθένισαν την υπόσταση της Ελλάδας, της οποίας διακυβεύεται πλέον η υπόσταση και η συνοχή.

Το κατεστημένο, όπως παρέδωσε με τα μνημόνια την κυριαρχία και τον πλούτο της χώρας, σπεύδει να παραδώσει και την εδαφική μας ακεραιότητα. Αλλά ο λαός δεν θα το επιτρέψει.

Η υπεράσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας δεν είναι Εθνικισμός, αλλά πρόταγμα του μεγάλου πατριωτικού αντιφασιστικού αγώνα του λαού, που αξιώνει να μην αναθεωρηθεί η ιστορία.

Η ρευστοποίηση των συνόρων μας θα κατακερματίσει και θα αναφλέξει την χώρα μας και την Βαλκανική.

Η αναθεώρηση των συνόρων, πρέπει να αποτραπεί ειρηνικά από τους πολίτες.

Η χώρα μας θα πρέπει να στραφεί στην υπεράσπιση της κυριαρχίας της, με πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, στον πολυδιάστατο κόσμο που έχει αναδυθεί.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Δεν υποχωρούμε, διότι η υποχώρηση αυτή, όχι μόνο δεν είναι η πρώτη, αλλά θα είναι η τελευταία πριν την οριστική κατάρρευση.

Δήλωσε συμμετοχή. Κάνε προτάσεις για την ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών στον αγώνα.

epitropi.agona@yahoo.com

Σελίδα στο internet : www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου