Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Μηνυτήρια αναφορά κατά της διοίκησης του Ταμείου που εξαφάνισε στην Attica bank 55 εκ. euro


Σήμερα όμως σας λέγω ότι : ... κατατέθηκε στην Εισαγγελία μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των  μελών της διοίκησης του ταμείου ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που έλαβαν την απόφαση και πραγματοποίησαν την καταστροφική επένδυση των 55,5 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ της ATTICA BANK το 2015.



Οι μηνυόμενοι, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (εφεξής Δ.Σ.) του «Ταμείου Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Ιονικής-Λαϊκής Τράπεζας και άλλων
Τραπεζών» (εφεξής ΤΑΠΙΛΤΑΤ), με την από 16-12-2015 απόφασή τους εμφανίζονται να προκάλεσαν δυσθεώρητη ζημία στην περιουσία του εν λόγω Ταμείου Αλληλοβοήθειας, τη διαχείριση της περιουσίας του οποίου είχαν αναλάβει, ύψους πλέον των πενήντα δύο εκατομμυρίων τριακοσίων ογδόντα οκτώ χιλιάδων ευρώ, συγκεκριμένα δε, μέχρι σήμερα (25-06-2018) 52.388.399,15 ευρώ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΖΗΤΑΜΕ 





Σχόλια Γ.Θ.Κ. :
  • Στα παραλειπόμενα ;
    Η προ ελαχίστων ωρών ... παραίνεση (βλέπε "κλάνω μέντες") του
    εξολοθρευτή που κατέστρεψε 3 Ασφαλιστικά Ταμεία, 1 ΔΕΚΟ και 1150 εργαζόμενους και μέλους του Δ.Σ. της Attica bank και ... προέδρου Εργαζομένων της Attica bank, του Αθανάσιου Σταθόπουλου, για να μη ποινικοποιήται η συνδικαλιστική ζωή.
    Η ανακοίνωση του Θανασάκη ή Νάσου ή Μπέμπέτο (σύμφωνα με τους παιδικούς του φίλους) βρίσκεται εδώ και εδώ (αν χαθεί από το προηγούμενο).
    Θανάση, τα καλύτερα έρχονται.


  • Συμπτωματικά, την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ, για την "μη ποινικοποίηση των τραπεζικών εργασιών" όπως ζητά  σήμερα και ο τραπεζίτης Μαντζούνης της Alpha bank (βλέπε εδώ).

  • - Και το ΤΣΜΕΔΕ κύριε ; Το ΤΣΜΕΔΕ ;
    - Εκεί παιδί μου να μη ξεχάσεις να προσθέσεις μπαχαρικά στο ταψί, όταν θα κάνεις το μαρινάρισμα ...


Υστερόγραφο : 

Επειδή ΣΗΜΕΡΑ έγινε ΚΑΙ "κίνηση" των Συνταξιούχων της Attica bank κατά της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, και επειδή έπονται ΚΑΙ άλλααααα, ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ !




Γιώργος Θ. Κανελλάκης

ΠΑΡΑΝΟΜΑ απολυμένος από την  Attica bank και στα δικαστήρια με το παραμάγαζο της Βουλής και τα λαμόγια της. 
Είτε είναι ξηλωμένοι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοί της,  είτε γενικοί διευθυντές οικονομικών της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου