Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Αν στο ελλάντα, τα 250 δις δεν είχαν δοθεί στις τράπεζες, αλλά στο Λαό, τότε ...

  1. Θα αγόραζε το Ελληνικό κράτος 25 αεροπλανοφόρα (Σημ ΓΘΚ : το καθένα νέο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ κοστίζει ~ 13 δις $). Έτσι. Για πλάκα μιας και η Ελλάδα έχει ως κάθε αεροπλανοφόρο το κάθε της νησί. Γεγονός που θα ίσχυε αν δεν είχαν κυβερνήσει, λαμόγια, απατεώνες και γενικά ο κάθε τυχάρπαστος ανθέλληνας.
  2. Θα λειτουργούσε ξανά τα περιώνυμα διεθνώς Ελληνικά ναυπηγία, τα οποία με τη σειρά τους θα "έκτιζαν" στόλους καραβιών ή/και διαλυτηρίων και έτσι δε θα πήγαιναν όλα στην Κορέα ... ενώ, από την πώληση των πλοίων θα αποκομίζονταν τεράστια κέρδη.
  3. Θα μοίραζε 25.000 € σε κάθε ένα εκ των Ελλήνων Πολιτών (10.000.000 κόσμου) και ΟΧΙ στα λαμόγια που ζουν στην Ελλάδα ή από την Ελλάδα ... !
  4. Από τα 25.000 € που θα διένεμε σε κάθε έναν Πολίτη, μόνο από φόρους (από το γύρισμα των χρημάτων στην αγορά) το Κράτος θα εισέπραττε περί τα 32,5 δις  από φόρους (με μέσο επιτόκιο φόρου το 13%).
  5. Με τα 25.000 € ανά Έλληνα Πολίτη, πολλοί εξ αυτών θα έκαναν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα προσλάμβαναν προσωπικό και θα πλήρωναν και φόρο εργασιών. 
  6. Θα δημιουργούνταν δεκάδες εκατοντάδες βαριές βιομηχανίες, που θα προσλάμβαναν εκ/ρια εργαζομένων με υπέροχους μισθούς. 
  7. Θα πωλούνταν με μηδενικό ΦΠΑ οι ηλιακοί ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ θερμοσίφωνες έτσι ώστε η ΔΕΗ να περιόριζε σημαντικά τις ανάγκες παραγωγής ρεύματος μιας και ΟΛΑ τα Ελληνικά σπίτια θα είχαν από έναν και θα καταργούνταν τα ενεργοβόρα άλλα θερμοσιφωνάκια. 
  8. Θα επένδυαν ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ χιλιάδες Ελλήνων  μα και ξένων μιας και ποιος δε ζηλεύει τον ζάμπλουτο τούτο Τόπο ως Τόπο διαμονής και Εργασίας ;
  9. Οι παλιάνθρωποι (λαμόγια - τραπεζίτες - απατεώνες - τοκογλύφοι) θα έκαναν ... παρέα σε κάποιο Ίδρυμα εγκλεισμού ...
  10. Δε θα είχαν φύγει για τα ξένα κοντά στο μισό εκατομμύριο Ελληνόπουλων
Αντ'  αυτών και πολλών άλλων, χαρίστηκε ένα απίστευτο στα παγκόσμια χρονικά ποσό σε 4-5 τράπεζες !!!! και πλέον δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή !!!! ενώ αυτές, οι τράπεζες, θέλουν κι άλλα !!!!

Και επειδή δόθηκαν στις ... τράπεζες, ξεπουλήθηκαν ΟΤΕ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΟΣΕ και έπονται ΔΕΗ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ και γενικά ... ότι πετάει και κολυμπάει στην Χώρα.

Που θα πάει ρε κοροϊδάρα ; Θα ξυπνήσεις ! Τώρα, πλήρωνε τον ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ και τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, κάνε και τον Σταυρό σου μπας και στείλει ο ... Θεός (σου) εξωγήινους, ... κανέναν Σώρρα ή το .... ξανθό γένος και περίμενε ... σωτηρία.

Υπόμνημα για αμνήμονες : Σε όποιον αντιπροτείνει πως : είδαμε και όσες επιχειρήσεις Δημοσίου Δικαίου είχαμε, θα του θυμίσω πως ΟΛΕΣ τους διοικούνταν από κουμπάρους, γκόμενες και γενικά από ότι πιο άχρηστο υπήρχε. Και γι αυτό βούλιαξαν ! Και πουλήθηκαν σε αλλότριες ... δυνάμεις ... 

Ο Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου