Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Δικαστές, αν θέλετε να σας θεωρούμε Λειτουργούς, σταματήστε την Ατιμωρησία !

Γράφει ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης.

Εν συνεχεία του : Ατιμωρησία. Το 1,5 δισ euro σου αξίζει (σκάρτα) 100 εκ/ρια και έχοντας ως πρόσφατο παράδειγμα την καταγγελία απολυμένων εργαζομένων της Attica bank για Ποινική δίωξη σε βάρος στελεχών της Attica bank στη Θεσσαλονίκη, ας ξεκινήσουμε μία ανοικτή συνομιλία, ενθυμούμενοι Κύριοι πως, ΟΥΔΕΙΣ δεν παραμένει στο απυρόβλητο της Κρίσης και της Κριτικής !

Η Δικαιοσύνη η οποία -έστω αυτή την ύστατη στιγμή- καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι να παραμένει ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, σε μια γωνιά, απλή παρατηρήτρια, αφού "νίψει" τας χείρας της" μέσω ποινών (;;;) 12 μηνών σε παλιανθρώπους με εμπλοκή σε διασπάθιση Δημόσιου πλούτου, σε υποθέσεις μιζών, σε υποθέσεις ναρκωτικών, σε υποθέσεις σύστασης συμμορίας, σε υποθέσεις καταπάτησης του Συντάγματος.

Οικονομικέ Εισαγγελέα κ. Τζώνη, Ανακριτή κ. Νίκο Ορνεράκη (και κουμπάρε του Αντ. Σαμαρά), Εισαγγελέα Εφετών κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για ποιο λόγο τέθηκαν στο αρχείο τα κάτωθι επισήμως κατατεθειμένα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που αφορούν διασπάθιση δεκάδων εκατομμυρίων euro ; Στοιχεία που προσωπικά σας σας κατέθεσα. Ποσά που χρησιμοποιήθηκαν ΚΑΙ για τον εκμαυλισμό χρηστών Πολιτών.

Διερωτώμαι όμως, αν δεν αφορούσαν οι καταγγελίες και η μήνυση, μια Τράπεζα, θα τίθεντο στο
αρχείο ;



Σημείωση : Μηχανικοί του τέως ΤΣΜΕΔΕ, συλλογικότητες, οντότητες, bloggers, Μέτωπα, νέα κόμματα που ευαγγελίζεστε την έλευση της Δημοκρατίας στη Χώρα ΜΑΣ και γενικά, Συμπολίτες μου, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν !

Αντιπαρερχόμενος για την ώρα πως για χάρη της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης αντιμετώπισα απόπειρες εκφοβισμού μου από υψηλόβαθμους της ΕΛΑΣ, του ΣΔΟΕ, προτάσεις για να ... αποδεχθώ χρηματικό ποσό (για να το "βουλώσω", όπως μου είπαν), ή ακόμη και επίθεση με Ι.Χ. κατά πάνω μου, σας λέγω πως, επανερχόμαστε ! Ξεκάθαρα Πλέον

Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Τηλέφωνο επικ. 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου