Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Γαμβρίλη, εσύ ως τι πήγες στη δίκη κατά του του Σπίρτζη ; Εκείνος θα έλθει να σου συμπαρασταθεί ;

Χρήστο Σπίρτζη, εσύ το εδώλιο του κατηγορουμένου ;

Εσύ ο άρχοντας του ΠΑΣΟΚ στο εδώλιο ; Εσύ το από τα νιάτα σου μέλος του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, στο εδώλιο ; Εσύ ο κουμπάρος του Καλογρίτσα στο εδώλιο ; Εσύ ο ηγέτης του ΤΕΕ που ήλεγχε το ΤΣΜΕΔΕ, που με τη σειρά του έδινε αφειδώς εκατοντάδες εκατομμύρια στην Attica bank (και έγιναν δεκάρες), στο εδώλιο ; Ντροπή φίλε.
Αν δε ξέρεις εσύ, να ρωτήσω τον Γιάννη Γαμβρίλη, που βρισκόταν
όρθιος (εκτός εδωλίου) πίσω σου, τον πεφωτισμένο άρχοντα - πρόεδρο της Attica bank που κατάφερε να μετατρέψει ως άλλος αλχημιστής το 1,5 δις euro της Attica bank σε -σκάρτα- 100 εκατομμύρια euro. Γαμβρίλη, καλά έκανες και πήγες. Καλά είναι να συνηθίζεις τον χώρο της Δικαιοσύνης. Ξέρεις γιατί στο λέω Γιάννη Γαμβρίλη. Στο λέω διότι έχω πάει 67 φορές (μαζί με τις αναβολές στην Ευελπίδων και στην Λουκάρεως) λόγω όσων ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ με μήνυσες. Εσύ και η ΠΑΣΟΚική βρωμοπαρέα σου. Αυτή ντε που έδινε αφειδώς δανειάκια σε Καλογρίτσα κλπ !

Πάντως, εσύ Χρήστο Σπίρτζη τον Σεπτέμβρη που θα είναι η εξ αναβολής σημερινή εκδίκαση, θα έχεις την βουλευτική σου ασυλία ; ή θα μου πεις : "μέχρι τον Σεπτέμβρη, ποιος ζει - ποιος πεθαίνει" (όπως θα έλεγε και ο Ζουράρης) ... 

Πάντως ρε γαμώ το, δε θέλω να σε ξαναδώ στεναχωρημένο φίλε. Ασχέτως αν δεν ήταν σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ εκεί, μιας ήταν ο αρχιπασόκος, ο Γαμβρίλης. Ο αενάως παρακαθήμενος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Φωτογραφικό υλικό από εδώ : https://www.facebook.com/gianna.kondogiannopoulou/posts/10211113848314352

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου