Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τράπεζα στην Ουγκάντα ζητά υπεύθυνο ασφαλείας

Ανεκδοτάκι :
Αγγελία  : Τραπεζικό ίδρυμα της Ουγκάντα ζητά για μόνιμη απασχόληση απόστρατο στέλεχος της αστυνομίας για να καλύψει ανάγκες δημιουργίας τμήματος Ασφάλειας μιας και, το τραπεζικό μας ίδρυμα έχει αποθέματα χρυσού όσα και το Fort Knox των ΗΠΑ.

Παρακαλείται όστις ενδιαφέρεται για την ανωτέρω θέση, να μην συσχετίσει την Δημοκρατία της Ουγκάντα με τον "Πίου" που είχε συλληφθεί για μεταφορά ναρκωτικών. Τυχούσα συμμετοχή του απόστρατου σε Υπηρεσίες, θα εκτιμηθεί αναλόγως. Τυχούσες δε  σχέσεις του με βουλευτές, θα
εκτιμηθούν επίσης. Παρέχεται άψογη αργομισθία. Συγνώμη. Αντιμισθία θέλαμε να πούμε.
 
-------------------------

Καθόλου ανεκδοτάκι. Για την Υστεροφημία.
Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας Πεθερός  που είχε μέσα μαζικής μεταφοράς που προς χάριν της ιστοριούλας, ας πούμε πως ονομαζόταν Ανδρέας
Ο Ανδρέας ήταν εξαιρετικός ως χαρακτήρας, χαμογελαστός, ευπροσήγορος, γλυκομίλητος, ανοικτόκαρδος, καλοσυνάτος, γαλαντόμος, έντιμος και αξιοπρεπής. Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά του ήταν που, όχι μόνο είχαν κερδίσει όλο του τον περίγυρο στο χωριουδάκι του κάπου ανάμεσα στα βουνά αλλά δημιούργησαν και τις προϋποθέσεις αυτού που ονομάζουμε υστεροφημία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ γνωρίζω, από μωρό παιδάκι πως, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συμπαρασταθεί σε κόσμο και κοσμάκι, ενώ δεν στηριζόταν ΠΟΤΕ στα "κονέ" του, αλλά στην εργατικότητά του και στην αγάπη του κόσμου.

Συνεχίζεται μιας και ο γαμημένος ο κόσμος είναι μικρός ...

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου