Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Απόστρατε της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιάννη Ραχωβίτσα ως τι απασχολείσαι στην Attica bank ;

Συνάδελφε Γιώργο Κανελλάκη παρακαλώ να αναρτηθεί το κατωτέρω.

Έχοντας περίπου 30 χρόνια στην Τράπεζα Αττικής έχω δει κατά καιρούς να περνάνε πάρα πολλοί Πρόεδροι, αντιπρόεδροι, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, αλλά και Σύμβουλοι για τους οποίους το τι παρήγαγαν και για το τι απέδιδαν -ίσως- μόνο ένας Επίτροπος θα μας έλεγε.

Στην μέχρι τώρα πορεία μου δε θυμάμαι ποτέ άλλη φορά να είχαμε απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ενώ δε μου λείπει η γνώση πως τέτοιες τοποθετήσεις γίνονταν επί σειρά ετών στην Εθνική Τράπεζα και στην Αγροτική. Και ίσως και σε
άλλες που εγώ δε γνωρίζω. 

Επανερχόμενος όμως στα του οίκου μας διερωτώμαι ακόμη μια φορά. Ποια είναι η προστιθέμενη αξία που προσφέρει η παρουσία ενός υψηλόβαθμου απόστρατου (δηλαδή, συνταξιούχου) Αξιωματικού, του κ. Γιάννη Ραχωβίτσα, στο Ενεργητικό της χειμαζόμενης και ταλανιζόμενης από σκάνδαλα και από οικονομική αδυναμία Τράπεζας ;

Σεβόμενος απόλυτα την επαγγελματική πορεία του κάθε εργαζόμενου στην θέση που κατείχε επί σειρά ετών, έτσι αναλόγως και του απόστρατου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., δε μπορεί παρά να μου μένει η πίκρα του τι διαφορετικό έχει ένας Έλληνας πολίτης συνταξιούχος από το σύνολο όλων των υπολοίπων. Τι είναι αυτό που κάνει επί παραδείγματι εμένα καλύτερης τύχης απολαμβάνοντα κάποια ευεργετήματα, έναντι των συμπολιτών μου. Ακόμη και το τι οδήγησε την Τράπεζα των 80 καταστημάτων και των 1150 εργαζόμενων σε απίσχναση και σε σταδιακή απαξίωση, μη ισοδύναμη και ανάλογη με αυτή των άλλων τραπεζών.

Τέλος, θέλοντας να τονίσω στον κ. Γιάννη Ραχωβίτσα πως ουδεμία εμπάθεια προς το πρόσωπό του δεν καθοδηγεί την συγγραφή της παρούσας επιστολής μου μιας και ουδόλως τον γνωρίζω, επιθυμώ όμως να ρωτήσω τους πραγματικούς εργοδότες μας, τους Μηχανικούς, τα εξής :
  1. όλα αυτά που γίνονται και συμβαίνουν, είναι εις γνώσιν τους ; Όχι αν ήταν σε γνώση της διοίκησης του τέως ΤΣΜΕΔΕ, μιας και (εκ των πραγμάτων) δεν είχε πραγματική επίγνωση των καταστάσεων εντός της επένδυσής τους, της Attica bank, αλλά των Μηχανικών. 
  2. τα ποσά των αμοιβών των εξωκείμενων στρατιών από Συμβούλους που έχουν επιβαρύνει κατά καιρούς τα οικονομικά στοιχεία της Τράπεζας (από τους κ.κ. Δραγασάκη και Κατρούγκαλο μέχρι τους κ.κ. Αλέξη Μητρόπουλο και Τάσο Πετρόπουλο κλπ) δεν είναι στοιχείο ελέγχου για το οποίο οι Μηχανικοί και η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να πάρουν τα ηνία του ελέγχου ;
  3. ως πότε θα είμαστε δέσμιοι των "κείνων  ( : των πολιτικών συμφερόντων) ρήμασι πειθόμενοι" ;
Μετά τιμής

Ένας Έλληνας εργαζόμενος.

Για την μεταφορά του ανωτέρω,  Γιώργος Θ. Κανελλάκης. 

Σημείωση Γ.Θ. Κανελλάκη. Ασχέτως αν και μέσα στην Δικαστική Αίθουσα, την 16-12-2016, τα ΛΑΜΟΓΙΑ της τράπεζας με ρώτησαν : ποιοι είναι οι συνεργάτες σου κ. Κανελλάκη ; Πες μας ποιοι σε ενημερώνουν και σε πληροφορούν, για να πάψουν οι διώξεις, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΩΣΑ ή ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΝΕΝΟΣ !!!
Αν πάλι κριθεί πως η Δικαιοσύνη θα κάνει επιτέλους το Έργο της και θα με καλέσει να καταθέσω ΟΣΑ γνωρίζω και ΟΣΑ μπορώ να αποδείξω δια εγγράφων, τότε, είμαι στην διάθεση Της, σεβόμενος πάντοτε απόλυτα, το Δίκαιο μα και τα Προσωπικά Δεδομένα Εντίμων Συμπολιτών μου.

Αν υπάρχει κάποια αντίδραση ή κάποια αντίθετη άποψη, ευχαρίστως και αυτονόητα θα αναρτηθεί μιας και, ΝΑΙ στην απονομή της Δικαιοσύνης, ΝΑΙ στην διαφάνεια, ΝΑΙ στην διαλεύκανση των πάντων, αλλά ΟΧΙ στην συγκάλυψη και στον χαφιεδισμό.

Και όλα αυτά μιας και δε μπορώ και δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ μου τις αυθαιρεσίες μελών της ... εξουσίας ή και τις απόπειρες ... να λογικευτώ από άτομα που άγονται και φέρονται πίσω από κέντρα και παράκεντρα ! Τραπεζικά και πολιτικά !
Μετά Τιμής, Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου