Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Παναγιώτη, μαθήματα αποστολής "σκέψεων" μέσω SMS, όταν είσαι πρωτοπαλίκαρο της τράπεζας Αττικής

Συμπολίτη, διάβαζε να ... μαθαίνεις πως εκδηλώνεις την ... λατρεία σου προς υφισταμένους σου, όταν είσαι Τραπεζίτης, μέσω χιλιάδων SMS πιστοποιημένων από πραγματογνώμονα της Εισαγγελίας Αθηνών - Πειραιά. 
Τον Ιούνιο του 2008 και ενώ είσαι ο οικονομικός δερβέναγας και  πρωτοπαλίκαρο στην τράπεζα Αττικής, στέλνεις (μεταξύ ... άλλων) τα κάτωθι SMS :



Αλήθεια, πως θα με έδιωχνε ;;; Απλό ! Με τις πλάτες του Δ.Σ. της τράπεζας, καθώς και με μια ντουζίνα ψευδομαρτύρων - στελεχών της Attica bank !

2 μήνες μετά στέλνεις μεταξύ των άλλων τα κάτωθι SMS ... λατρείας, όπου προεξοφλείς την 20ετή σου ταλαιπωρία, την ψυχολογική και την οικονομική σου εξόντωση ή/και και την βιολογική σου θανάτωση !




Αλήθεια, που πήγαζε η βεβαιότητα  του ότι οι δίκες θα κρατήσουν 20 έτη ; Μα βεβαίως στο ότι ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ κατηγορίας μου είναι ΟΛΟΙ στελέχη της Attica bank !








Αλήθεια, σε ΠΟΙΟΥΣ είχε δώσει "όρκο τιμής" για εξαφάνισή μου ;









Όντας σε ... συγγραφικό οίστρο ως μορφωμένος και Τραπεζικός γιάπι που είσαι με τις πλάτες της τράπεζας Αττικής, στέλνεις και το κάτωθι, αλλά όχι στον δικηγόρο σου (τον Νικόλα Κανελλόπουλο, τον κολλητό του ΓΑΠ και πλέον του Τσίπρα) αλλά ... αλλού, κάνοντας ξεκάθαρο πως ως δ/ντής οικονομικών της τράπεζας Αττικής, πέραν από υβριστής, έχεις παραβιάσει ΚΑΙ προσωπικά δεδομένα (για τραπεζικούς λογαριασμούς) :



Μόνος σου τα παραβίασες ; άλλοι σου έβαλαν πλάτη στην παραβίαση ;;; Η απάντηση θα δοθεί από την Έδρα !

Ταυτόχρονα με όλα τα παρόντα και χιλιάδες άλλα, παρουσιάζεις προς την Έδρα ότι είναι "προσωπικό το θέμα" αλλά, έλα που τον τελευταίο καιρό άλλαξες τροπάριο !!! 
Αφού έχασες τις "πλάτες" της άμωμου Τράπεζας Αττικής !!!

Κι έτσι, ανάμεσα σε χιλιάδες SMS που στέλνεις, και έχοντας φτάσει στο 2019, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ "ΠΛΑΤΕΣ" της τράπεζας που σε ξήλωσε εντέχνως (με ... εθελουσία), χθες το απόγευμα, αλλάζεις τροπάριο και ζητάς έλεος και συγνώμες με SMS όπως το κάτωθι :




Τώρα Συμπολίτη, αντιλαμβάνεσαι το ποιόν, το επίπεδο και το ... θάρρος των Τραπεζιτών και των στελεχών των Τραπεζών που σου εκπλειστηριάζουν το σπίτι σου ; 

Σημειωτέον ότι αυτά είναι ελάχιστα από ~ 2.500 SMS που έχουν σταλεί από τηλέφωνο επίσημο και καταχωρημένο σε στέλεχος της τράπεζας !

Υ.γ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, κατάλαβες πως στήθηκε ο μηχανισμός απόπειρας εκβιασμών από τα στελέχη της τράπεζας Αττικής ; Τα ίδια ή ανάλογα σου κάνουν κι εσένα !

Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ανάτρεξε στα άτομα που υπέγραψαν την παράνομη απόλυσή μου και τότε θα διαπιστώσεις ποια ήταν η "ομάδα ατόμων" που εξύφανε  τον ιστό της συμμορίας. 

Ατόμων που μέσα από ύβρεις και ψευδορκίες (συμμορίας που έχεις κι εσύ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στους κόλπους της εταιρείας που διοικείς) θα σε πετάξουν ελέω ... των πραγματικών Τραπεζιτών. 
Των ιδιοκτητών της τράπεζας. Του ΤΣΜΕΔΕ και του ΕΦΚΑ !!!




Γιώργος Θ. Κανελλάκης
  τηλ : 6977-913-924
Παρανόμως απολυμένος από την Attica bank και επί 8 έτη, ένα μήνα και 23 μήνες, στα δικαστήρια με τους αλήτες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου