Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Αγαπητή κυρία, γιατί χάσαμε την τόσο όμορφη και σε βάθος ανάλυση του Σύμβουλου Επιχειρήσεων ;

Η κα Γιώτα Χουλιάρα είναι -σύμφωνα με το βιογραφικό της στο site που αρθρογραφεί (geopolitics.iisca.eu/)- ψυχολόγος, που ασχολείται επί σειρά ετών με το ραδιόφωνο (παλαιότερα στο Art [του Καρατζαφέρη]). Στο έργο της έχει επίσης και την συγγραφή βιβλίων (βλ. "ο βιασμός της Κοκκινοσκουφίτσας), όπως και τις συνεντεύξεις. 

αν το θες μεγάλο, κάνε κλικ επάνω στη φωτο
Μέσα στο ανωτέρω site από τον Φεβρουάριο του 2018 μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2018 αρθρογραφούσε και ανέλυε τις αγορές (βλ. Τράπεζες κλπ) κάποιος με ονομ/μο "Χρήστος Μάραντος" (βλ. εδώ) που σύμφωνα με το site : είναι Οικονομικός και Φορολογικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Επί σειρά ετών Οικονομικός Διευθυντής – Chief Financial Officer Τραπεζικού Ομίλου.
CFO  👈  δηλαδή. Σαν αυτόν της Folli Follie που έφαγε τα 4,5 εκ/ρια € πρόστιμο για τους ... ισολογισμούς που υπέγραφε ...(βλ. εδώ).


Μετά από 1 - 2 πεφωτισμένες αναλύσεις που διάβασα αναρωτήθηκα : γιατί δεν αναφέρεται ο "τραπεζικός όμιλος" που θήτευσε ο αναλυτής Χρ. Μάραντος ;

Ρε, λες να έχει σχέση με το τον κάτωθι ;



Αυτόν δηλαδή που υπέγραφε μαζί με τους υπόδικους Γαμβρίλη και Αντωνόπουλο (για τα δάνεια προς τα κόμματα και για θαλασσο-δανειοδοτήσεις) ως δ/ντής οικονομικών λειτουργιών της attica bank ; 
Αυτόν που υπέγραψε ως δ/ντής οικ/κών για τα 663 εκ. € (που ήταν κατά 70-80 εκ. λιγότερα τελικά) και χάθηκαν όλα ;

Μα, αν είναι ο ίδιος, ντρέπεται να το πει ; Αν δεν είναι ο ίδιος, υπήρχαν 2 οικονομισάριοι Μάραντοι στο τραπεζικό ... στερέωμα ; 

Επίσης, στεναχωρήθηκα που από τον 9/2018 χάσαμε την ανάλυση του Μάραντου στο site μιας και δε θα μπορούμε πλέον να μαθαίνουμε (μονολεκτικά) τα της ... αγοράς (βλ. δηλώσεις του υπ. οικ/κών της γερμανίας, της ΤτΕ, της ΕΛΣΤΑΤ, της Attica bank κλπ). 

Μμμμμ πολύ όμορφα σκέφτηκα. Αυτά είναι "νέα" όχι κάτι άλλες μαλακίες που γράφουν κάτι UFO για την Κοινωνία, για τον πόνο που προκαλούν οι τράπεζες και οι μαριονέτες τους στην ... βουλή !

Μετά απ' αυτά, μήπως πρέπει να γράφω κι εγώ αναλύσεις, όχι "μονολεκτικές και φύγαμε", αλλά με ταμειακές ροές, με μελέτες επί θεμελιωδών στοιχείων, μοχλεύσεις, αποτελέσματα χρήσης, προσδοκίες κλπ, σε διάφορα sites. 

Αν όμως το κάνω, αν γράφω, για sites, θα πρέπει να πληρώνομαι. Και αν πληρώνομαι, θα πρέπει να τα δηλώνω. Αλλά αν πληρώνομαι και τα δηλώνω, μετά φοβάμαι μήπως μου την πέσουν τίποτα "κακοί" και με βάλουν άθελά μου (χαχαχα) στα "παράγωγα" και χάσω σε 1-2 "μπιλλιές" τα ανεμομαζώματα μου και γίνουν διαβολοσκορπίσματα ...
Και μετά, πως θα πληρώσω την εφορία μου ; (έτσι θα λέω στον περίγυρο που θα με φτύνει).


Εκτός θέματος
Μετά απ΄ όλα αυτά, έχοντας πεθάνει στο γέλιο, όπως και πολλοί φίλοι και Αδέλφια με διάφορες καταστάσεις που περνάνε Τραπεζίτες (τέως και νυν) και αφού τελειώνω το τσιγαράκι μου, λέω να πάω να αράξω και συνεχίσω την ανάγνωση του "Έγκλημα και τιμωρία", έχοντας ακόμη στ' αυτιά μου την κουβέντα ενός συναδέλφου που έκλεισε με το "Γιώργη, στην Τράπεζα, αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια".

Ες αύριον τα σπουδαία (μιας και είχα ενημερώσει, αλλά πέσαμε σε αυτοκαταστροφικό σχιζοφρενή).


Γ.Θ.Κ. (που λαμβάνω δεκάδες mail και επιλέγω με κέφια).


Υ.γ. όποιος θέλει να κρατά αντίγραφα από σελίδες, ας κάνει κλικ και αποθήκευση στο site web.archive.org. Όπως π.χ. εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου