Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η τράπεζα που λυσσωδώς κρατιέται ζωντανή ως μειράκιο, από το σύνολο της ... βουλής (που είναι απέναντι στην κοινωνία)

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο έγινε "κράτει" (δηλαδή μείναμε εγκρατείς) από την στηλίτευση και γνωστοποίηση όσων σε παγκόσμια πρώτη γίνονται στην πεντακάθαρη τράπεζα Αττικής ...

Στην τράπεζα δηλαδή όπου, Ο ΙΔΙΟΣ της ο πρόεδρος της τράπεζας Attica bank, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, κατήγγειλε σημεία και τέρατα κατά των υφισταμένων του στους "εκτελεστικούς τομείς", με κυρίαρχο κατηγορούμενο τον "εκτελεστικό", τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας, τον Θεόδωρο Πανταλάκη.
Καταγγελία που προκάλεσε (γιατί άραγε ; ) το ξήλωμα του καταγγέλλοντος Ρουμελιώτη και την παραμονή του καταγγελλόμενου Πανταλάκη !!! 

Σε όλο αυτό το χρόνο διαβάζαμε σε διάφορα παπαγαλάκια, εκτιμήσεις, απόψεις και τοποθετήσεις που άφηναν όμως ένα κενό. Το ... κενό που περιγράφεται με το
"τι θα γίνει με τον πολλάκις κακουργηματικά ποινικό υπόδικο Πανταλάκη ; Θα συνεχίσει να ... διοικεί ;"

κλικ για μεγέθυνση
Σ΄αυτό το χρονικό διάστημα, του "κάνουμε κράτει", τρίβαμε τα μάτια μας από τα γέλια όταν διαβάζαμε και γλειψίματα στον προσωρινό πρόεδρο της τράπεζας, τον γνωστά στα πέρατα της γης συνδικαλιστή (;;;) Αθανάσιο Σταθόπουλο. Ένα τέτοιο γλείψιμο ήταν της της σελίδας fmvoice (βλέπε εδώ) όπου την 19-3-2019 έφτασε σε ... κορυφαίο σημείο να εξάρει την επάρκεια του Σταθόπουλου (βλέπε τις υπογραμμισμένες αράδες στην πλαϊνή φωτό) ως (έστω) προσωρινού προέδρου του τραπεζικού παραμάγαζου μιας συντεχνίας Μηχανικών (σ.σ. ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΗΝΧΑΝΙΚΩΝ !) και της διακομματικής ... βουλής.

Επί της παρούσης, θα βάλουμε μια άνω τελεία στο θέμα παραθέτοντας το γνωμικό του Βολταίρου : "αν μισώ του τυρράνους, πολύ περισσότερο μισώ του κόλακες" προσθέτοντας ότι "όταν θα έλθει η ώρα (και δεν θα αργήσει να 'ρθεί), τότε θα παρουσιάσουμε στο σύνολο του Ελληνισμού (όχι μόνο από εδώ μέσα) στοιχεία, ηχητικά, ελέγχους, extre, αποφάσεις και επιστημονικές τοποθετήσεις που θα κάνουν σε όλο τον Ελληνισμό σαφή τον λόγο που η εν λόγω ... τράπεζα λυσσωδώς κρατιέται ζωντανή ως μειράκιο (*), ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ενόσω είναι πραγματικά ανύπαρκτη". (**)

Και εκεί θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή το ΚΑΘΕ συμβαλλόμενο λαμόγιο στο έγκλημα κατά των Πολιτών που χάνουν τα σπίτια τους, των ασφαλισμένων στα Δημόσια Ταμεία (που έχασαν ... επενδύοντας πολλές εκατοντάδες δισ σε μια ... τράπεζα. 
Σε μια τράπεζα που άντλησε τόσα χρήματα που θα αρκούσαν για να δημιουργηθούν 30 ΝΕΕΣ και ΚΑΘΑΡΕΣ τράπεζες που θα στέκονταν ΟΝΤΩΣ στυλοβάτες ανάπτυξης !
Όπως και κάθε ένας/μια που δολίως απέκρυψε ή/και παραχάραξε ή/και  καταχώνιασε όσα επισήμως γνώριζε !

Σημ : αν υπάρχει η απορία γιατί δε τα γνωστοποιούμε ΤΩΡΑ, απαντούμε ότι, αν το κάναμε, θα ήταν σαν να δίναμε στον τοκογλύφο ή στον Ναζιστή στοιχεία που έχουμε εναντίον του...

P.s. αν υπήρχε επί της ουσίας η Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και όχι τύποις, το παιχνίδι στη μετοχή της Attica bank, μετά το ξήλωμα Ρουμελιώτη θα είχε αντίκτυπο. Όμως δεν υπάρχει και το απέδειξε περίτρανα στην επί μηνών απαθή της ... θέση στην απάτη της Folli Follie !

*Μειράκιο : το νέο παιδί
** ανύπαρκτη καθόσον, μόνο η αναβαλλόμενοι φόροι ανέρχονται στα 4/5 των ιδίων κεφαλαίων της. Και αυτά πλέον επιβαρύνσεων από αποσβέσεις, ζημίες κλπ ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου