Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Τι συμβαίνει σε έναν εργασιακό χώρο που πρυτανεύουν άνομα συμφέροντα ;

Υπότιτλος : πως ξευτελίζεις τον συνδικαλισμό.

“Δεν εφαρμόζουμε τον Κανονισμό επειδή σκοπεύουμε να τον αλλάξουμε», ήταν η τοποθέτηση πρωτοκλασάτου στελέχους της ΔΗΣΚ όταν κατέθετε ως μάρτυρας σε δικαστήριο συναδέλφισας (εναντίον της δυστυχώς) που κινήθηκε ένδικα για να αποτρέψει τη μετακίνησή της στην άλλη άκρη της Ελλάδας στα πλαίσια της διαβόητης Πράξης Δ/ντος 46/10.04.2018.

Η συνέχεια κάνοντας κλικ εδώ :  protergatt.wordpress.com/ 



Υπενθυμίζεται ότι διευθύνων σύμβουλος της Attica bank ήταν (και παραμένει) ο υπόδικος για δεκάδες ποινικές υποθέσεις Θεόδωρος Πανταλάκης.
Αυτό είναι το κυρίαρχο "περιβάλλον" που επικρατεί στα ενδότερα της τράπεζας Αττικής. Στο περιβάλλον "Γαλέρας", εκβιασμών, ίντριγκας, παράνομων δανειοδοτήσεων, συγκαλύψεων και διαφθοράς.

Περιβάλλον βοθρώδες που φτάνει στο σημείο οι διοικούντες εκλεγμένοι ... συνδικαλιστές της ΔΗΣΚ (: ΠΑΣΟΚ) ΝΑ ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ καθώς "προτίθενται" να αλλάξουν τον Κανονισμό Εργασίας !!! Αλλαγή που θα κεκαλυμμένα θα επιτρέπει την κατακρεούργηση ΚΑΘΕ εργασιακού δικαιώματος και ΚΑΘΕ προσωπικής - οικογενειακής οριοθέτησης.

Εύγε στον πρόεδρο εργαζομένων της Attica bank Αθανάσιο Σταθόπουλο που ως γνήσιος νεροκουβαλητής του Τσοχατζόπουλου, της Δαμανάκη, του Παπουτσή και πλέον του Δραγασάκη, του Στουρνάρα κλπ, παλεύει ως γνήσιος νεοφιλελέρας να ξεσκίσει ότι εργασιακό υπόβαθρο είχε απομείνει σε ~400 εργαζόμενους (όταν προ 3 ετίας είχε ~1.200 !)

Εύγε στον Σταθόπουλο που επί σειρά σχεδόν 2 δεκαετιών ΔΕΝ εργάζεται, παραμένοντας στο συνδικαλιστικό του θρόνο, στα γραφεία που αγοράστηκαν με την "εισφορά" της τότε διοίκησης !

Εύγε όμως και στους Τραπεζίτες, δηλαδή στους ιδιοκτήτες της τράπεζας που είναι οι Μηχανικοί του ΤΣΜΕΔΕ και το ΕΦΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου